• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    OPRAH: to s tim "vyhlaseni nedovzdelanci" mas nejak podlozeno?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    OPRAH: olol
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    tohle auditko neslouzi ani tak k tomu, co se pise v jeho zahlavi jako spis k osobnim utokum mezi nazorove nesourodyma id... nejvetsi sracky pisou samozrejme lidi, na ktery uz je celej nyx tak nejak zvyklej (vir kenny, kh b, lubob, chajim, jessieatreides a jim podobni a celkem vyhlaseni nedovzdelanci, kteri nejsou dost chytri na to aby na nejakej nyx totalne srali, ale sou dost ubozi na to, aby pres nej vedli zabomysi valky jejichz nejvetsi koncentraci lze vysledovat prave v perlach. vrana k vrane seda...
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    HAROLD: Já samoprvní!
    HAROLD: evidentně...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ale von Lublb má dávnou hlavu plnou perel...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CHAJIM: Já sem se ptal první!
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Kde je perla?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    :-)))
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    FEMUR: Heh, vida, tak jsem to napsal. No, což nic nemění na věci. Akorát se holt vyhodí bod (b):)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    uz me nebavis:) sorry:-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Kocáb strašnej nebyl.

XX

b) neřekl jsem zda souhlasím, nebo nesouhlasím s tím, že Kocáb byl dobrej ministr
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    FEMUR: No? Takže vulgarismy jsou podle tebe automaticky známkou podrážděnosti? LOL
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CHAJIM:

CHAJIM --- --- 16:32:28 2.7.2010 --- 00:07 :: diskuze :: 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    FEMUR: Fakta...omg, ledaskdo se může posrat z dementa Schwarzenberga a to z něj taky ještě nedělá skvělýho člověka. Ale kvůli tomu, že mu skáčou na špek si o těchto veleskokanech nemyslím, že jsou jejich pochody perlou. Holt jinej názor. Na tvoje fakta sere pes. Kocáb strašnej nebyl. Jedinej, komu to vadí, jsou fašounci, protože si dovoloval zastávat se těch, na který se útočí a podporoval multikulti. To, že si někdo myslí, že Kocáb byl skvělej ministr není perlou. Ačkoliv chápu, že by spousta idiotů v čele s Lublbem chtěla, aby tomu tak bylo.

ehm...
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    FEMUR: Ale piču podrážděně. To je opět jen a pouze podsouvání mi tvejch názorů. Podrážděnej jsem až teď (a předchozí příspěvek).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CHAJIM: tak proc reagujes tak podrazdene kdyz ho vecne kritizuju za spatne odevedenou praci?.-)

to nesouvisi s politikou ale s kvalitou vykone fce:-)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    FEMUR: Vycpat se jdi ty.
    a) neřekl jsem, že se jedná o můj oblíbený resort
    b) neřekl jsem zda souhlasím, nebo nesouhlasím s tím, že Kocáb byl dobrej ministr
    c) ohradil jsem se proti tomu, aby jako perla byl považován pouhopouhý jiný politický názor.

Žvaníš akorát kokotiny a poslouchat, co si myslíš, že si myslím fakt nehodlám. To si jdi podat ruce s Finem, který nejenže vládne jasnovidností a vidí každýmu do hlavy, ale navrch je naprosto neomylnej, protože vševědoucí.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CHAJIM: jdi se vycpat chajime:_) ministr neni dobrym ministrem jen proto ze sedi na tvem obibenem resortu:-)))
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    FEMUR: Hezký pokus, ale naprosto mimo. Zkus to znovu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    aha takze kdyz nekdo predlozi uplne zkurvenej leg paskvil, tak az muj vyklad ucini ten paskvil pravne nezpusobilym pro projednavani?neni to tak ze nejdriv to je zkurvene ?))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam