• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    GAF
    GAF --- ---
    Hlavně se drž svých kompromisů a nadávek, jistě ti to je k duhu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    No vidis a pro me jsi hlupak co operuje se slovy jejicht vyznam je mu utajen.. Tot vse))

GAF
    GAF --- ---
    [ _BENNY @ Rozchody. proč se rozcházíme? Jakej důvod měl váš rozchod? ]

Kurňa tak co to je tohleto? Prosim Vás definice od id GAF už asi taky neberte vážně :(
    GAF
    GAF --- ---
    COMMANCHE: jo ok, to je dost možný. Ale furt mam z toho pocit jak z konzumace chleba napuštěnýho vodou. Jj, najim se, energie dobrá, dokonce se i "napiju". hmmmmmmmmmmmmm

PATISLAV: a na to navazuje druhá odpověď tobě, mam za to, že přirozenej respekt plyne nejčastěji ze dvou věcí - buď z provozovaného talentu na něco nebo z dlouhodobého dodržování zásad, kterým dotyčný věří nebo se mu líbí (neplést s dodržováním zásad z povinnosti). To je přesně na druhý straně tábora od kompromisu, kterej znehodnocuje (nutí ustupovat) od přesvědčení, názoru, víry atp...

Jsem jedinej komu lidi v politice připadnou převážně jako lidi ve vážené pozici a naprostou absencí osobní atmosféry přirozeného respektu? Hehe, aspoň tam byl chvilku Conan, ale ten přestal cvičit :(
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GAF: myslím, že ti nedochází jedna věc - o kompromisu jako o umění se hovoří především v oblasti politiky, která je kolbištěm často naprosto nesourodých názorů a zájmů. Pokud mám křehkou většinu anebo většinu třeba vůbec nemám, a přesto se musím s druhou stranou, která je ve všem proti (jak to tak bohužel bývá), dohodnout, nic než kompromis nezbývá. A dohodnout takový kompromis umění je, protože i ten kompromis bývá zatraceně těžký.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    GAF: Zda se mi, ze ty mas jednoduse to slovo "kompromis" velmi negativne zabarvene. Pritom je to presne to, co rika definice.

Compromise... not a dirty word, compromise... not a dirty word!

-- Bono Vox (na jednom koncertu)
    GAF
    GAF --- ---
    COMMANCHE: Mluvíš na to téma, ale o něčem jinym. A když už jsme u toho, s tvym názorem nemam problém, taky bych se radši nedohodnul. Nebo se aspoň snažil snažil najít ten takzvanej konsensus. Tj dohodu, která je výhodná pro oba.

Protože Kompromis stojí za hovno. Jo, jasně sem tam ho udělá kde kdo, prostě to nevyšlo a aspoň jste chtěli něco zachovat... ale... je to jedna z nejhorších možných dohod. Názory, víra, přesvědčení, touhy a podobný věci lidi definujou jako nic jinýho, kompromis přímo staví na jejich znehodnocování... A někteří lidi to popisujou jako... metodu hodnou umělců?

...no tak to díky pěkně za společnost složenou z nemastnejch, neslanejch napůl podpantofelních zbabělých zprůměrovaných bezvěrců, co nejsou zajímavý... jj... umělci... a hlavně že se dohodli a táhnou spolu... stádo...
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    GAF: A ja myslel, ze nejhorsi je zadna dohoda. Protoze jinak to nedava smysl. Pokud nejaka dohoda (kompromis) je horsi nez zadna dohoda, pak nevidim zadny duvod, proc ztracet energii a vubec nejakou dohodu delat :).
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: a ano, minimálně pro tebe jsem, já vím. Ty mi zase připadneš jako úzkoprse ublížený konformní a postmoderně relativistický podpantoflák, tak co... Je na tobě, abys to vyvrátil, jestli o to stojíš.
    GAF
    GAF --- ---
    A vůbec, když je to podkategorie dohody a to dost na nic, tak dokážeš uvést nějakou ještě horší? Protože já, jak říkam, používam dohody na to, abychom obě dvě strany z výsledku těžily. Ne aby nás to ještě navíc prudilo, což právě je kompromis, že to prudí, že tam je ústupek...

A proč se vysmíváš tim, že wikipedia je nedostatečný zdroj, ty se bojíš, že ta definice je pravdivá a tvoje je akorát názor? Ztratil bys respekt, který jsi stejně dopředu neměl, takové klišé je tenhle případ? No nic, hned ti najdu další...
    http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/kompromis
    http://www.definition-of.net/definice-kompromis
    http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/kompromisy
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    [ GAF @ 10.000 perel Nyxu ]

pán GAF je zrejme chudy na duchu. neb ja se vymezoval vuci tomuto

[ GAF @ Rozchody. proč se rozcházíme? Jakej důvod měl váš rozchod? ]

pricemz mi byl jako protiargument suseposlan link na Wikipedii:) kde je tri radkova definice a sama wikipedie, uvadi ze je to nedostatecna definice. tak nevim co je na tom za perlu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: protože dostal kámen? :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ SHYLOCK @ 10.000 perel Nyxu ]

Proč má tohle tolik mínusek? Jistě, že to není perla jakože nesmysl, ale taková ta roztomile naivní snaha obsáhnout hlubší pravdu o světě a životu, ta tam je.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Patislave, skvělej úlovek!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RAGNAROK: www.osud.cz
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    [ PATISLAV @ 10.000 perel Nyxu ]
    Enzimy. Bleju. Odkud cerpaj lidi takovy zvratky.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RANDOM_NIGHT: svata prostoto
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FEMUR: jak vidno, i v tech nejlepsich rodinach se muze vyskytnout uplne ale uplne normalne vypatlana blbka :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    _BENNY: pamatuju kdy se v jednom auditku hrde prihlasila k tomu ze je z jedne " z nejintelektualnejsich rodin v CR" :-))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FEMUR: proste obycejna holka, IQ 100, normalka ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam