• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Počínaje tímto veršem začíná příběh Adama a Evy, prvních komunistů. Kde tam jsou moje "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentace popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: vždyť je to úplně zjevné, z toho textu to jasně vyplývá.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: Ježiš, tak jsi řek píčovinu jako vrata, no, to se stane i v lepších rodinách... dokonce u půlky tý píčoviny jsi to uznal, to se taky hodnotí... jednou dorosteš i k plné sebereflexi. Já ti fandim.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: I řekl Bůh: „Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby. Ať lidé panují nad mořskými rybami a nad nebeským ptactvem, nad zvířaty a nad celou zemí i nad každým plazem plazícím se po zemi.“

A? To jsou moje "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentace popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Gen 1, 26.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Kde přesně mám "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy"? A kde argumentuju popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Ne netvrdím, a tvoje argumentace popíráním je veselá.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Kde přesně mám "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy"?
    PATISLAV: Vím. Co je věta hlavní a věta vedlejší. To ty tvrdíš nesmysly.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Chajim znásilní naše velbloudy a ujede na našich ženách!!!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: zopakuj si prosím, co je to věta hlavní a co je věta vedlejší, a neztrapňuj se.
    CHAJIM: Moje snaha alespoň nemá ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Teda. Abych byl přesný. A pro Patislava srozumitelnější:

a) idee komunismu nešířím. b) i kdybych šířil. Měl bych očividně větší úspěch. Než ty se svou marnou snahou chápat psanej text.

CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: a) idee komunismu nešířím. b) i kdybych šířil, měl bych očividně větší úspěch, než ty se svou marnou snahou chápat psanej text.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CHAJIM: ... měli holou prdel a kradli jablka...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: lol, šíření ideí komunismu ti jde opravdu mizerně. Naštěstí.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Gn 1, 26 a dál.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: já si myslím, že ten komunismus je tam zjevnej jen zarputilým bolševikům. Stejně jako zahleděný kapitalisti by tam viděli kapitalismus.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CHAJIM: Jo, jasně.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    BIDAK: Hezky se snažíš zamluvit svou neschopnost porozumět textu. To se ti musí nechat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CHAJIM: Dobrý. V pohodě.

A teď: Ty si fakt myslíš, že někoho kromě tebe zajímá jestli Adam byl komunista? Jako fakt? Jako fakt si to myslíš? Vopravdu?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    BIDAK: Je tomu tak, že komunismus je v Bibli naprosto zjevnej a že Adam a Eva byli komunisti.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CHAJIM: No žejo! Tak jak to je, šmudliku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam