• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: ok, to už bylo přes míru :).
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PATISLAV: Až tak?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A už sme zase u projekcie :P
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Ty se musíš děsně trápit, Páťo. Existuje na to super lék: sebevražda.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: už chápu, kam míříš. Jde o to, že prapůvodně celá anabáze začla u čistě gramatického sporu o čárku. A gramatika, ač se to mnohým (včetně mě) může nelíbit, je do určité míry věcí konsensuální. Proto jsem vyplodil tento příspěvek: [ PATISLAV @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ], který myslím vzhledem k výše uvedenému měl opodstatnění. Dnešní řeči už byly spíš jen takovým nepříliš sofistikovaným škádlením.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: to hlavne znamena ze v tobe mam jeste nadeji ze nepadnes uplne do tech relativizujicich sracek a prestanes lidem psat jak jsou izolovani ci pomahat malemu pochybnemu nyxo davu davat minusky a vic pouziuvat vlastni usudek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: Zaprvé vůbec nevím, o čem mluvíš (či spíš, na co navazuješ), za druhé opět dokazuješ, že o mě vůbec nic nevíš. Konzervativní a liberál jsem, ale nikoliv v tržně-ekonomické oblasti, ale pouze v kulturně-právní. Ostatně, stačilo by občas číst, co píšu a ne to přeskakovat. Vyfiltruj si mě třeba v tomhle klubu: [ Národní konzervatismus a katolický konzervatismus v ČR, výzva D.O.S.T., Občanský institut, MKD, Bátora a další ] a pak mi řekni, jestli si pořád ještě myslíš, že jsem konzervativní liberál. Popravdě té škatulce ani moc nerozumím, přijde mi, že je to trochu oxymóron.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: to je vtipne, protoze ta vase mensina tu prosazuje definice a nazory, ktere dokonce jsou presnym opakem toho co uvadi i obycejne zakladni encyklopedie. Ty predstavy o svete mluvi spise o izolovanosti osobni, pripomina mi to sektarstvi - a ne, nemluvim o zmene nazoru z prava do leva. Klidne zustan konzervativne-liberalni, ale zkus prosimte pro jednou zustat verny svym idealum a ne iluzim.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: je vidět, že mě dobře znáš. Možná lépe, než se znám já sám. Kolik bereš na hodinu? :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: chapu ze pro vas oportunisty a otroky trznich stalinistu je tohle dulezite, ale podlehas nejaky iluzi ze jsi soucasti vetsiny. Navrhuju ti jit a zit mezi normalnima lidma, mozna pak poupravis nektere sve postoje - a ne, neboj se jich. Nesezerou te.

HAROLD
    HAROLD --- ---
    Nojo, já byl dycky napřed... :(
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: zatím jsme se nedopracovali ke kvalitě souputnictva, prozatím se debata vedla o osamělosti či neosamělosti názoru.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: Blesk je halt nejprodávanější periodikum, nenaděláš nic...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak ti nevím, Chajime, kdo teda žije v tom intelektuálním osamění. Řekl bych, že by sis pro příště měl obstarat větší mínusovací oddíl.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BIDAK: Get a job. :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    LOL
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CHAJIM: Já riskuju že se budu opakovat, ale co na to říct jiného:

Get a life.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Oplusíkováno. Jdu si zase číst o Jednotě bratrské.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    BIDAK: Odlítáš zklamán na domovskou planetu?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CHAJIM: Kosmická loď přistála a mimozemšťani začínají komunikovat. Třeba se někdy naučí slušně a lidsky.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Aha, takže teď budeš popírat vztah k ní. To jí ale radost neudělá:-( Že ti není hanba, takhle ubližovat zvířátkům...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam