• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: no já čumim.
    takže znovu od začátku:
    1) nepíšu, že spor vznikl ve virtuálním prostoru, ale že debaty probíhají ve virtuálním prostoru
    2) na co jiného než na to, co jsi napsal, mám proboha reagovat, odepisuji-li tobě?
    3) dosud jsem ignorovala a stále ignoruji naprosto všechny útoky a pouze se bavím.

vysvětlení věty, kterou jsem napsala, najdeš v minulém příspěvku. pokud ho opět nepochopíš, tak napovídám, že věta byla cílena na všechny účastníky podobných debat zde - nevím, kde jsi sebral, že některé ze stran nadržuju. osobní názor jsem vyjádřila až v reakci na tu tvou. čili s divným motivem ses trochu sekl.
    a už naprosto vůbec nechápu, a teď už asi ani nechci, co myslíš divnou dobou.

nevím, jestli jsi od doby, co jsem tě naposled viděla někde něco psát, ztratil schopnost porozumění psanému textu, ale trochu mi to tak připadá.
    další vývoj debaty jsem nečetla, protože na to už fakt nemám, tak se omlouvám, zda byly některé z mých otázek zodpovězeny tam.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Co to plácáš?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ten spor nevznikl ve virtualnim prostoru, ale je zatracene realnej :)

Reagujes na to co jsem ti napsal, jako kdyby existovalo jen to, kam se vytraci souvislost? -To stale neresi to jak klidne ignorujes utoky te druhe strany - tam se motivaci nedozvim - proc ti to nevadi? A hlavne, rad bych te vzal vazne a veril ti co pises, ale neverim. Vstupujes do sporu v divnou dobu a s divnym motivem.

Jinak to co pises nedava smysl. Ne v souvislosti s tou agresivni bandou tady, divna tolerance.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: tak od začátku - kde jsi proboha vzal, že jsem zainteresovaná s jednou stranou sporu, a oproti tomu že ty jsi nestranný? teď upřímně řečeno naprosto netuším, jak to myslíš.
    zadruhé - nemám potřebu ti opatrně ani neopatrně vyhrožovat (odkud se v tobě vůbec tahle rétorika bere?), vůbec to nebylo myšleno tak, že ty jsi ztroskotanec (což snad takové věty obvykle ani nebývají?)
    zatřetí - kde jsi vzal, že odmítám vidět základ sporu???
    začtvrté - jak by se asi takový názorový střet dal vyřešit? neexistuje.
    kde se v tobě tyhle misinterpretace vzaly? jsem zvyklá, že jsi schopen reagovat smysluplně. trochu jsi mě zklamal.

a zaposlední - ta věta měla jen naznačit, co si myslím o pseudointelektuálním dohadování chlapečků, kteří sami vědí, že se stejně nikdy neshodnou, a přesto se ve virtuálním prostoru neustále škádlí. tos tam opravdu nenašel a místo toho mě obviňuješ z nadržování jedné straně, neobjektivity, přestože ani s jedním z účastníků nejsem v žádném osobním ani písemném kontaktu?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: mne prijde vtipny to s tim kurim okem - vzdyt ty nemuzes byt objektivni, protoze jsi zainteresovana s jednou stranou sporu. Coz ja nejsem. Ti ztroskotanci jsou vtipny - klidne mne za nej oznac, jsem od nacku a malych lidi na tohle zvyklej a ne ze mi opatrne vyhrozujes abych byl opatrnej.
    Ja ti proste pisu - nejsi objektivni, odmitas videt zaklad sporu (protoze pouze vyresenim priciny a ne nasledku se vec vyresi) a nenapsala jsi ani ze chces aby se spor vyresil, jen to zahrat do autu - ja tvrdim ze to nejde.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: takhle v poledne?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: hele odpovědět můžeš na moji reakci a nikoho do toho netahat - já jsem ti taky odpovídala jen a pouze za sebe.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a hele, parta je tady :D

a uz to jede.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    NANTHEI: Já bych to připsal nějaké intoxikaci - a to i vzhledem k pravopisu... není třeba snad ani reagovat.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: a tobě dneska někdo šlápl na kuří oko, Kenny? naprosto netuším, z které paty se ti při tvé inteligenci podařilo vytáhnout tuhle snůšku, která nemá s mou větou naprosto žádnou souvislost.
    pokud by však mít měla, reagovala by v tomto konkrétním případě na to, že někdo chce dát někomu do držky proto, že se chová jako naprostej debil, nikoli proto, že má určitý politický názor (přestože i dle mě naprosto zcestný).
    a být tebou, tak jsem opatrná s těma ubožákama a ztroskotancema...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: to zbagatelizovani na prostou chlapeckou soutezivost ma zahladit fasistickou nenavist a snahu na nekoho preventivne utocit - ergo dost spolecensky nebezpecny postoje?

Je to schvalne, z blbosti nebo vlastni snahy psychologicke racionalizace, vytlacovani nasili? Vse je vsak spatne, neresis puvodni agresy a naopak jej cinis legitimnim, protoze tu z organizovanych polofasistickych utoku a malomestacke sikany delasvsedni vec, bagatelizujes jejich nebezpecnou agresivitu a odmitas se podivat pravde do oci.
    Pro tyto polomozky je nejaky boj proti komunismu u prdele, oni chteji jen a jen nasili. A proti takovym mame masarykovo reseni, ktere samozrejme polofasiste uz kriminaloizovali, nebot se chystaji na preventivni obranny utok :)

Chlapecke pomerovani ej hadani se o spravny znacky fotaku, aut nebo politiku, nikoliv vyhrozovani bitim za politicky nazor narusujici normalitu, navic od ubozaku s ultrapravicovejma uchylkama, semtam i rasistama a zivotnima ztroskotancema.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Okej, vyhráls, uznávám, že to, co mi trčí od prdele na zem, jsou nosy...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: hlavně nepřipustit, že to prostě nejsou perly :).
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Něco jako příslovečná "voličská základna KSČM". Halt disciplína. :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: Spíš máte semknutější smečku. :) Haf haf.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ NAKASHI @ 10.000 perel Nyxu ]

Chlapci, chlapci, nějak se vám na ty "moje" perly nedaří sehnat patřičný ohlas. Je to tím, že jsou ještě lidé nepoučení a dostatečně ideologicky neuvědomělí, anebo je to tím, že jste vypatlaný, vychlastaný a nedovzdělaný troubové? Netvrdím, že je druhá možnost správně, může to být i ta první, ale pak selháváte ve své osvětové úloze!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    tak teď už mi fakt připadá, že byste mohli plynule přejít na poměřování u pisoárů.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...aby sme boli úprimní, je teda fakt, že "v hospode" som niekoľkokrát týždenne, ale na stole predo mnou nájdeš celkom určite nealko alebo kafe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: neviem, akú moju bandu máš na mysli, naposledy, keď som sa díval, za mnou žiadna banda nestála.

A keby aj, štekáš na zlý strom, ja prakticky vôbec nepijem :P
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    zvlastni, kdyz chci sehnat nekoho z ty vasi bandy, Clavene, tak mozno dycky jen v hospode. Chajima musim vyzvedavat z ruznych budov jako fakulty, urady, synagogy nebo budovy radu - a ano, pak jdou treba s karmelitany na pivo... u vas jde ale o pitku do blinkani a do svitani. A denne.
    Hold zase zlodej krici chytte zlodeje.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PATISLAV: podľa mňa to bola relevantná skutočnosť, ktorá do značnej miery poskytuje náhľad do podstaty Chujimovho problému.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: ok, to už bylo přes míru :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam