• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: Vir_Kenny, s tebou vážně není něco v pořádku. poznámku o ztroskotancích jsem ti vysvětlila - marně. to, co nazýváš hopskoky, byl konzistentní názor, který jsem se kvůli tvému nepochopení dokola snažila vysvětlit - marně. "organizované útoky", které bagatelizuju, jsou patrně tvoje snová vize a daleko za hranicí normality se mi tu zdají úplně jiné věci - máš-li opravdu dojem, že se z tebe snažím udělat toho zlého a zároveň mám v tomto prostředí potřebu prezentovat sebe jako morální osobnost, doporučuju rozhovor s odborníkem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: tohle myslis vazne?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD:
    [ HAROLD @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ]

A samozřejmě, že budeš tvrdit, že jsi přímo nic takového nenapsal a že jsme ty tvé příspěvky úplně špatně pochopili. Pak můžeš zase napsat něco o něčích úskocích stranou.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jaci komunisti?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: jj, budeš musieť ešte trošku poštudovať, aby si tomu dokázal porozumieť. Ale nevzdávaj sa, možno raz...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Takže se nedozvím, kde jsem tvrdil něco o toxikomanii... Mno, jako bychom to nevěděli...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jakou prostatu, Clavine?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A navyše znovu míňaš podstatu. A toto sa medzi komunistami považuje za intelektuála. Smutné.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zkouším a nikde nenacházím žádné své tvrzení o toxikomanii.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: Intelektuál tvojho formátu určite zvládne použiť filter alebo komplikovanú kombináciu Ctrl+F.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Clavine, miláčku, kde já jsem přesně psal něco o toxikomanii?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: lulz, ty sa vážne v tých svojich súdoch netriafaš :) najprv o mne napíšeš, že som nacionalista (čo nie som, celé Slovensko mi je srdečne ukradnuté), potom že som prcek s napoleonským komplexom (mám 183 cm)...

ešte napíš, že som Číňan alebo černoch.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: Claven mo on

od slovenskyho prcka s napoleonskym komplexem tohle opravdu sedi.

claven mod off
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že nesmierne vzdelaný intelektuál a polyglot Harold nedokáže pochopiť rozdiel medzi intoxikovaným človekom a toxikomanom, to by ma asi malo prekvapiť. Ale keďže ho za intelektuála označil evidentne psychicky chorý človek (áno, Kenny, vyjadrujem svoj dojem, že nie si v duševne v poriadku), tak ma to ani neprekvapuje.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Tohle je nejake dokonale divadlo, co nam tu predvadi hosi Harold a Kenny, nemuzou to myslet vazne. Urcite se muzou umlatit smichy, jak jim to vsechno zereme :). Jako... fakt dobry!
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: ano, on se tak choval dokud se tak chovali i lidi kolem nej. Kdyz mu ale zacali za zady spilat, nadavat, chovat se nepoctive a vyhrozovat, tak ho to malicko zesmutnilo a odmitnul s nekterejma cokoliv dal resit, protoze hodne lidi rekne tady neco a tamhle neco jinyho.
    PATISLAV: nebo blbosti co kdo kdy rekl o mne pred peti, ctyrmi... proste kokotiny, ktery se neresej kvuli tomu ze by opravdu nekoho palili, ale protoze proste se bavi skodenim. A nedeje se to jenom mne, to bych resil soukromne, ale ty definice lidi a vykladani o nich se posledni dobou rozrostlo a obeti kecu je tu pomerne hodne lidi.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: má nový id ILOVEYOU a zatím se pod ním chová nevídaně slušně a rozumně, jako za starejch časů.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    By mě zajímalo, kde je Chajim, většinou se tu objevoval.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: roztomilá demagogie.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (Pro ty pomalejší a degenerovaný: ten bídákův úkrok stranou je učebnicová ukázka ještě řádově horšího a neomluvitelnějšího slizounskýho zmrdství, než kdyby tvrdil cokoli o toxikománii, takže tím pro mě pozbývá posledního zbytku lidské hodnoty a s ním i lidi, kteří tohle zmrdství rovněž rádi praktikují - a není jich zde málo, - či kteří jej ať mlčky, ať slovně podporují.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam