• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no jak jsem psal do posty, je to zbytecny, a serete me oba tabory, zjevne se nesnasite, a tohle neni ani trolleni vtipny, leda by to byl sofistikovany dada humor , kterej nepojimam..

je to proste vytoceny do absurdna, jdete jinam
    ale vas to obecenstvo stimuluje, jinak predpokladam, ze byste si takhle mile povidali v poste ))

a jen bych si dovolil pozadat o nereseni me osoby, krome toho ze na vlade nejsem, tak vztah mezi mnou a finem je vztah mezi mnou a finem. ja si o nem myslim svoje, on si o me mysli snad jeste horsi veci hehe, ale tak to ma byt. nejsem lidumil a on taky ne, end of story a ted si klucipodejte ruce, jdete na pivo a vyreste to ullitrem pohlave, ale hlavne at u toho nejsem, ani virtualne ))
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    FEMUR: jako vsechna auditka kde se sejde tahle parta latentnich homosexualu. Vzdyt se koukni, Claven jak automaticky mi prisoudil podobu punkace z hlavniho nadrazi (to jsou ty neexistujici pomluvy, ze) co utoci na chudaky lidisky elitni. Velmi vtipne bylo to s temi svobodnymi zednari - kuci si hold navzajem drzi pocit vyjimecnosti, v realu by je do lozi nidky zadny zednar neprijal, protoze o nesolventni arogantni nedorostle deti co si nejsou schopny precist knizku, bojuji proti multi-kulti, jsou xenofobni a maji problemy vracet veci nebo drzet slovo by nikdo nestal - naopak, takovy vetsinou ty zednare spolecne s jinejma humanistama a chytrejma lidma plynovali o sto sest. Koneckoncu pitomecci zalujou uz ted, co teprve kdyby byl u moci autoritativni rezim?
    Drzi se nyxu, jiste, je to jedinne misto kde si muzou byt tou vysnenou burzoazii, v realu je mimo tento diskuzak lidi moc radi nemaji a neni to kvuli ideologii a lasce k pravde, jak chlapci tvrdi, ale protoze jsou to proste neseriozni existence majici nazor na vsechno a ruce smerem od prace.
    Vis co jsi pro tuhle elitu ty? :) Vlastne jo, vzdyt von ti to uz rekl i samotnej Fin :)
    Mladej vyjukanej klucina co se politicky prosazuje na vlade.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BIDAK: Anarchistu???
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    na to sere bilej tesak, tohle auditko je v pici vzdycky se sem tesim na nejaky dovetky k perlam a poslednich par dni je to hampejz.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to on ti neda - jsi chytrej, sympatickej, vzdelanej a zcestovalej
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a chci plus i od clavena pac to myslim smerem k oboum
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    are you fucking kidding me?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nemusíš, stačí, keď sa dáš liečiť.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ach, zase jsi mi to natrel :(((( znovu a opakovane :((((( placu a bezim se schovat
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: nemyslím, že má zmysel sa s tebou púšťať do akejkoľvek vážnej alebo i len polovážnej debaty. Ale ak chceš veľmi stručný nástrel bez toho, aby som musel vynakladať nejaké úsilie na komunikáciu s tebou, tak si počítaj tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Liberal_conservatism#Modern_European_meaning
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a jakepak jsou vlastne tvoje predstavy a nazory, krome stekani na vsechno okolo?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Fakt? Ešte mi niečo porozprávaj o tom, ako je moja práca hodnotená :D Určite sa v tom dokonale orientuješ.

Komunisti sú zábavní, preto sa na nich bavím.
    Zábavní by prestali byť, keby sa reálne pokúšali svoje tmárske a absurdné teórie zase uvádzať do praxe. Vtedy by sme sa mohli začať rozprávať o nejakom násilí.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    hehe, to je legracni :D vy co prekladate si fakt o sobe hodne myslite - to bude nejaky nasledek prace neco podobnyho. Na trhu je tva prace hodnocena jako ciste namezdni s hodnotou pod prodavacem bot :D

A rekni mi, kdyz tak seres na svoji i mou vlast - proc potom a kvuli cemu tak rad chces utocit na komunisty? Jsi jen sadista a nasilnik, vid :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: lol... hovno vieš o tom, čo robím, to po prvé. Po druhé, pre mňa to je veľmi užitočné a na svoju (a pokojne aj na tvoju) vlasť sa môžem akurát tak vysrať - mal som dojem, že sme si to už vysvetlili, keď si ma označil za nacionalistu.
    Že je moja práca určená ženám v domácnosti a dôchodcom, to je tvoja delúzia - jedna z mnohých, treba poznamenať. Myslím, že keď poviem, že tvoja práca (resp. to z nej, čím si sa mi chválil do pošty) je zase určená bývalým feťákom na odvykacom liečení a lopatám, ktoré nemajú na viac, budem bližšie pravde. A pravdu povediac mi do tej skupiny celkom zapadáš.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: mimochodem, jsi konzervativni pravicovy clovek - mam tedy jeden konzervativni dotaz - proc mlady muz pri plne sile nedela neco uzitecneho pro sebe i pro vlast a misto toho se zivi praci urcenou zenam v domacnosti a znalym duchodcum?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Kdo mluví německy, nemůže být zlý člověk!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HAROLD: na základě naučeného jazyka lze velice fundovaně odhadnout tvoji osobnost.
    Pokud mluvíš německy, jsi nácek. Pokud rusky, jsi rudá mrdka. Pokud francouzsky, jsi srab. Pokud anglicky, jsi zasranej imperialista. Italsky - nemakačenskej buzerant. Co to tobě vypoví znalost polšitiny, to mi mé slušné vychování ani nedovolí napsat...

:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Už se ti to krátí...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    E-Čoooooo? ETIKA? To si si musel nájsť v slovníku, Kenny.

Bude fajn, ak sa o tento prevratný objav príležitostne podelíš aj s Chujimom a jeho podkurovačom.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    rika se tomu etika, je to slusnost zbytecne neinformovat o treti strane. Pozadal bych o to i kdyby to bylo o velkem zalobnickovi, velkem parchantovi nebo malem krivohubkovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam