• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Na druhou stranu jak sem si hopika teď četl, velmi mi to připomenulo názory co dle tradice na starý kolena zastával Lao´c.)
    FIN
    FIN --- ---
    ty bláho, tak jsem si kus toho occupy czech přečetl a mám strach, aby mi to nerozleptalo monitor...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ano. presne tak.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    BLOODRAT: fízlování, to je to, čeho máme stále málo
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    NAGASAWA: Ty seš rovnou veterán hipsterstva,)
    http://www.facebook.com/Weteranihipsterstwa
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A jak žvaní o těch internetech. Informatika je dobrá věc, ale řídit bagr, to nikdo nevygooglí, to chce cit a zkušenosti.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Me to nejak nebavi to vase rochneni se v lidech z Occupy. Jeste je tu velice plodne forum o Xchaosplanu tam se taky muzete zapojit.

Na tom vyroku je z pohledu Hopika paradoxni, ze ac je Hopik mozna nevzdelan, tak vi jak je vzdelani omezujici. A pokud je tedy vzdelani omezujici, tak vzdelany clovek nemuze rozhodnout, jestli je nebo neni vzdelani omezujici.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Hopík epic, epic. Archetyp troglodyta.
    FIN
    FIN --- ---
    RAGNAROK: myslíš to "svobodné myšlení", jež později projevuje se formulacemi typu "nó, vezmi tamto, no tamto (já-hergot-nevim-jak-se-tomu-říká) a udělej, no, to, že jo, no tamto s tamtím a pak, až to jako bude hotový, to použijeme na to, že jo"...?

že mistrům v rámci studia těch otevřených nevzdělaných myslí doporučuji :)
    Felix Holzmann - YouTube
    http://www.youtube.com/results?search_query=Felix+Holzmann&oq=Felix+Holzmann&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_l=youtube-reduced.3..0l4.4292.4292.0.4578.1.1.0.0.0.0.57.57.1.1.0...0.0.MvxzgnH-zxc
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    na internetu se sice dá najít všechno, to je ale ta chyba. bez vzdělání se v tom člověk snadno ztratí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    takze to znamena, ze uz jsem taky Hipster?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Uz jsem projistotu dostal RO koukam :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    [ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ]

Na druhou stranu neco pravdy na tom bude. Zde je například citát Ernsta Macha:

„Neznám nic strašnějšího než ubohé lidi, kteří se učili příliš mnoho. Místo zdravého silného úsudku, který by se byl snad vyvinul, kdyby se neučili ničemu, se jejich myšlenky úzkostlivě plíží stále po týchž cestách za jakýmisi slovy, větami a formulacemi. To, co mají, je pavučina myšlenek, příliš slabá, aby se na ni dalo spoléhat, ale dost komplikovaná, aby popletla“.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Priznam se, ze jsem na poslednich par prispevku v occupy auditku, ziral s otevrenou hubou, coz se mi ani po vsech tech letech na internetu, vazne dlouho nestalo. Neuveritelny.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHEALA: to nelze popřít :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KID_MCHUTT: ale zabavne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    probůh ne, Hopíka už ne... :) to je čisté a koncentrované hloupé a nevzdělané zlo...
    FIN
    FIN --- ---
    ha ha [ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ] spolčení hlupců
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    FIN: Nova? Na co nova? Takovou "produkci" zajistis i s "tradicnimi" prostredky :).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SHEALA: fantázia, to sú drogy pre ľudí, ktorí to myslia s psychózami vážne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam