• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAF: Muzes byt klidne konkretni a napsat treba 5 zakladnich "peknych" bodu a cest, ktere k tomu vedly. Diky.
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: chudáčku, běž si pěstovat vyhoněné sebevědomí další urážkou, běž :) já už tě nechám napokoji, ať na to máš víc prostoru.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: ok. idiot.
    GAF
    GAF --- ---
    Jednoduše pro klid vašich jinak inteligentních, ale momentálně zadřených myslí (neplatí pro rozdivočelé včely co má v hlavě FEMUR snad vždycky):

"Režim tady do 1989 jsem zažil na vlastní kůži a sral mě už tenkrát. Zastáncem komunistů nejsem. KomunISMUS chtěl pěkný věci ale nikde se to nepovedlo."

Klidně si tomu nerozumějte.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FEMUR: zrejme citi prichod rude zare a z kazdyho je ted Anna Proletarka.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAF: a ty bez rovnou vedle do perel :) zatim by se tam hodila kazda z tvych dnesnich vylozene genialnich myslenek.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nevim proc dementi posledni doobu vylezaji.. to je letem?
    GAF
    GAF --- ---
    PATISLAV: taky neumíš přemýšlet? Ty jsi snad zastáncem rohlíku se šunkou, když by ti chutnal?

Tyvole jděte někam všichni :D
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: zalez krůto.
    GAF
    GAF --- ---
    NAGASAWA: nápodobně pane omezený, nápodobně :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAF: proste a jednoduse - meles nesmysly, tak bud te dobroty a dal neblabol, protoze jsi za vetsiho a vetsiho blbce.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: jsi idiot. zase.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ja nejsem zastancem komunismu. Byť jeho myšlenka mluví o pěkných věcech

uuuuuááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    GAF
    GAF --- ---
    PREVIT:
    NAGASAWA: konkrétně vám dvoum dělaly teď problémy klasický nedomrlosti "dospělejch"

příčina a důsledek, jev a záměr, realita a teorie atp atp... Já to znám, mě se to stává taky, a ne děkuju, nauč se přemýšlet A vyjadřovat muhehehehe.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAF: nauc se vyjadrovat
    GAF
    GAF --- ---
    PREVIT:
    NAGASAWA:

ja nejsem zastancem komunismu. Byť jeho myšlenka mluví o pěkných věcech. A co se týče komunistického režimu co tu byl - jsem uplně proti.

Naučte se přemýšlet. :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: my dva jsme na sebe uz narazili, ja ti rekl ze jsi idiot ty me ze jsem blb, a u toho bych zustal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAF: trochu se dovzdelej a precti si neco malo alespon o stalinsko-leninskem tridnim boji. Komunismus byl od pocatku nastavenej jako represivne-agresivni rezim na odstranovani "podvratnych zivlu". To zadny slunickovy hnuti nikdy v pocatku nebylo. Ba naopak to byl krvavej nastroj, kterymu se zacaly obrusovat hrany az postupem casu, kdy se jim system zacal postupne hroutit a dostavat se do neudrzitelny pozice.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    GAF: "jak se to celý posralo " Samo? Vuci komu "se to obratilo"? Vuci Slanskemu? Nejdriv si neco precti prosim te.
    GAF
    GAF --- ---
    [ FEMUR @ 10.000 perel Nyxu ]

Jste blbí. Právě že v tomhle má TLUSTEC pravdu. A nikdo z vás zřejmě neumí rozlišit mezi tim co komunisti "chtěli" a že to co chtěli bylo pěkný a tim co se "stalo" a ve jménu komunismu neprávem dělo a jak se to celý posralo a obrátilo vůči lidem co chtěli to pěkný, až to museli nakonec po příšernostech svrhnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam