• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BLOODRAT: Víš, riskuju, že mě budeš považovat za omezence, ale já mám tendenci s tím souhlasit. V2decký přínos je nula, o tom se vůbec nebudeme bavit. Zbytek je z 95% marketing a z 5% sen jednoho člověka.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    BLOODRAT: je to normální názor, že člověk, kterej riskuje svůj život, je magor. můžeme s ním nesouhlasit, ale nenese známky výjevu chorého mozku.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BIDAK: Fascinuje mě omezenost rozhledu pisatele.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ BLOODRAT @ 10.000 perel Nyxu ]

Tohle není perla. Tedy zajímalo by mě, co na tom autor příspěvku vidí perlovitého.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    [ LONESTAR @ 10.000 perel Nyxu ]

Hele a pokud sudetští antifašisti jsou počítání jako Antifa, tak Antifa je i Svaz protifašistických bojovníků/ Svaz bojovníků za svobodu narvanej profesionálníma lhářema na školách, o tom, jak byli v odboji?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: zkusím na to nezapomenout. Normálně tam mažu jenom chat, tentokrát jsem to vzal i s tím neperlivým odkazem.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PATISLAV: Nestálo to za to. Bezvýznamný vejšplecht bezvýznamného.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    a co byl odkazovaný příspěvek? Šlo by od příště mazané příspěvky přemisťovat sem, prosím?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ECLECTICA: myslím, že to nebyla perla - resp. odkazovaný příspěvek perla nebyl a odkazující příspěvek sice ano, ale ne dostatečně perleťová .)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KID_MCHUTT: myslím, že to byla škoda...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BIDAK: tak teď by mě zajímalo, kdo to smazal.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ECLECTICA: Hm.. na tom něco bude.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BIDAK: nechat. ona je to perla sama o sobě.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    THE_SECOND_GUY: daleko lepsi je preci sympatizovat s Dlouhym nebo se Zemanem, oba bejvali komanci, jeden dokonce StBak .... ktera ze to pravicova strana tu rikala nevotle komunisty a pritom je mela sama ve vedeni ??
    ** inteligentnim lidem v elitarskejch klubech se nejvice libi jak jsou skromni
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: ale je to pravda :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: to je nečestná a nesportovní hláška. Máš černý puntík. :P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    THE_SECOND_GUY: keby to bol stále elitársky klub pre inteligentných ľudí, tak by si tu nemohol byť :P
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    [ THE_SECOND_GUY @ 10.000 perel Nyxu ]
    dneska už nyx neni co bejval... dřív to byl elitářskej klub pro inteligentní lidi, ale teď, když se tu najdou individua se sympatiema k Franzovi, tak je mi jasný, že starý dobrý časy jsou pryč
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QAZZZ: "komunikační surrealista" je moc pěkné sousloví :)
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    CLAVEN: ja stale doufam ze jde jen o komunikacniho surrealistu, viz.: "nasel jsem prototip elektromagnetitckeho agregatu o velikosti tybetskeho modlitebniho mlinku"...svym zpusobem je to totiz kouzelny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam