• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DOCKINEZ:
    Sorry ty ses asi jediny u koho to nerozeznam. Asi hlavne kvuli tomu, ze s tebou prakticky ve vsem nesouhlasim. ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: No hlavne jsem zopakoval stejnou chybu jako nedavno a nevazne mineny prispevek neopatril tunou smajliku, aby pochopili i ti tupejsi mezi nami. Nu, priste...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: já asi rozumím tomu, jaks to myslel - že hráč by se měl těšit hlavně na hru a ne na to, jak se bude hrabat v settings :), ale když to řekneš takhle kategoricky, tak to jako perla zní :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: tak dobu herkulesu a EGA monitoru pamatuju taky, ale muj prispevek byl myslen trochu jinak.

Ale to nemusime rozebirat zde - pro hnupa Ragnaroka je to perla a basta :-)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PATISLAV:
    on spis asi vzpomina na dobu kdy honil po obrazovce ASCII ctverecek v ASCII chlivecich a nemusel zadnou grafiku nastavovat protoze takova hra zadnou nemela.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ DOCKINEZ @ Stare dobre gamesky - MONTH OF FINAL FANTASY ]

Bývaly doby, kdy nastavování grafiky byla víceméně nutnost, pokud člověk chtěl, aby mu hra vůbec šla. Kdo tyhle doby pamatuje, tak to občas dělá dodnes :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ OMNIHASH @ 10.000 perel Nyxu ]

A pak že nerostou! :)))
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: občas jsou myšlenkové pochody mínuskujících záhadou i pro mne :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ LONESTAR @ 10.000 perel Nyxu ]

To by mě zajímalo, za co mínuska. Kromě toho, že je to fakt perla jak hrom, oceňuju i to, že s ní přišel "nefanda" KS :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Imho by se Hawking opravdu měl postavit proti systému a zbytek života strávit na válendě ze sobích kůží v nějaké chatrči bez možnosti pohybu a komunikace. Pokud to neudělá, tak mě dost zklame!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    strašne. určite ho ovládajú židia cez ten invalidný vozík, to by im bolo podobné...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    CLAVEN: a tebe to neirituje, že je někdo se systémem? :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    [ COMMANCHE @ 10.000 perel Nyxu ]

ja si myslím, že celý problém je v tom, že Stephen Hawking málo hulí a chodí na brko s mysliteľmi z Nyxu... nelolík :'(
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    COMMANCHE: Já doufám. Ale v tom případě bych tam očekával aspoň jeden malinkatej smajlíček...
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    BIDAK: To ale soudruh myslel ironicky, ne? Ne?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    BIDAK: to neni špatnej nápad! proč třeba děti na tělocviku běhaj blbě sem a tam, všechny by mohly šlapat v elektrárně. posílily by si tělo a udělaly by něco pro společnosti.

je to stejně velkej pokrok pro lidstvo jako můj vynález (bylo mi šest), aby byly konce aut promáčklý, aby jim při jízdě pomáhal vítr.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Já, já nevím, Xchaos je tu furt, ale tohle je úplně novej level. :o)
    [ XCHAOS @ ENERGIE - ALTERNATIVNÍ ZDROJE - BUDOUCÍ ZDROJE ENERGIE ]
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    tohle je fakt dobré:

(a ty bany jsou dobré min. k tomu, abych se nemusel bavit s více lidmi simultáně najednou... zvyšuje to šanci, že si fakt někdo přečte, co píšu...).

Věru zajímavá logika. Možná, kdyby dal ban úplně všem, zvyšuje to jeho šance limitně k nekonečnu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam