• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JUNIPETRUS: duvod?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    pro vasi informaci: klub jsem smazal.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BIDAK: ano, zprivátněno. Asi v rámci boje za kvalitnější diskusi.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIDAK: konecne to tam JUNIPETRUS s PIZIm a GORGem nerusene rozjedou.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Já se tam taky nedostanu a to jsem tam nikdy nic nenapsal. Žeby ten klub změnil na privátní?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BLOODRAT: nejsi jediny, takovych je nas vic
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak mi tragéd po jednom dnu RO změnil bez udání důvodu práva na Access Denied, asi jste mi příliš lajkovali poslední příspěvek a praskla mu žilka :o)
    Jako ne že bych litoval, audítko už je stejně vydřeněné, maso ohlodáno až na kost, Pizibot repetativní a otravný a Junipetrus pozbývá příčetnosti, naposled jsem tam viděl citát od Wericha.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LELI: Mnojo, není jednoznačná, neb je vytržená z kontextu. Ale perla to docela určitě není.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Respektive, přijde mi srandovní když někdo hříme o zkresleném pohledu oponenta aniž by znal poměry, v nichž se tento pohybuje.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Koho konkrétně oslovuješ, že tu vynášíš takové slovutné soudy?
    LELI
    LELI --- ---
    BIDAK: Neni pravdiva, znam spoustu lidi co si sami udelali nekde ruzny investice dlouhodoby, coz je samostatny setreni si na duchod. A v kontextu ma vyjimecne pravdu, este by mohl pochopit ze NZP je picovina, treba se tam dostane...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DOCKINEZ: Moje řeč!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ech, nechcete se uz vykaslat na "perly" z auditek o NZP? Posmivat se postizenym neni hezke...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Mno já nevim. Takhle mimo kontext je ta věta pravdivá. Čili kde je perla?
    [ KAI @ 10.000 perel Nyxu ]
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: proud:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jediny dobry jsme my dva s Femurem, nas by junipetrovy milice zastrelily jeste v posteli :))))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    na JTD
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hh to rika ten pravej:)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    COMMANCHE: mno tyhle id, ktery se tu placaj navzajem po ramenou, se v diskuzich mimo jejich zaber projevuji predevsim trollingem, zesmesnovanim a bagatelizaci. Vyzvy k utraceni, oznacovani sebe za vykvet inteligence .... to opravdu nejsou znaky zdravych jedincu, spise psychopatu. Mit tu XVI stoleti, tak je tu nejvetsi vtip jak ze je zeme kulata
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Co dát na nástěnku diskuse, které nikdy nezklamou?
    Ta o NZP je žhavým kandidátem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam