• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (uplne se desim pri pomysleni, co si asi muze nase Hermiona myslet treba o Normandii 1944 :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    invaze???
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LONESTAR: protože se tam hromadně obhajuje a někdy dokonce vítá invaze na území svrchovaného státu, například.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ECLECTICA: odpovíš mi na moji předchozí otázku? ;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LONESTAR: takže explicitní vyjádření sluníčkovosti stále nikde.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ECLECTICA: a proč je teda podle tebe "název diskuse zavádějící" a měla by se spíš jmenovat "Se SSSR na věčné časy"?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LONESTAR: aha, takže konkrétní vyjádření nemáš, jen si cosi domýšlíš.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ECLECTICA: no dyť :) viz předchozí...
    co jiného tě vedlo k tomu komentáři o perlorodce a "Se Sovětským Svazem..."?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LONESTAR: měla jsem na mysli to "Eclectičino sluníčkové skálopevné přesvědčení kdo je černý a kdo bílý".
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ECLECTICA: "Mnoho perlorodek na jedné hromadě. Ovšem název diskuse je zavádějící, mělo by se to spíš jmenovat "Se SSSR na věčné časy"
    [ Vše o Ukrajině, Ukraine, Ukraina ]"

to nejsou tvoje slova?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LONESTAR: a můžeš to podpořit nějakým mým příspěvkem, nebo je to jen prázdné plácnutí?

DOCKINEZ: zjevně nemáš dosttečné rozlišovací schopnosti, pokud v tom vidíš duplicitu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LONESTAR: je super, jak si nejdriv udela duplicitni klub, aby pak chodila zalovat na ten prvni :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DOCKINEZ: v tom, že tam mnohdy nesdílí Eclectičino sluníčkové skálopevné přesvědčení kdo je černý a kdo bílý - that´s all...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Aha, už vím, kde je chyba, já četla pas jako pás. Proto mi to s tím zbytkem nedávalo smysl a tudíž se mažu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ECLECTICA: Je to divné. Rusáci nás mají za svoloč a pohrdají námi a přesto jim spousta lidí straní.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    a on už snad "negrům" někdo přiznal občanství?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BIDAK: stejně by to nemělo zapadnout, v tom dlení v kremelském rektu totiž rozhodně není osamocen.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ ECLECTICA @ 10.000 perel Nyxu ]

Ale dyk to je jenom SOM.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam