• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    POZITRON: Jojo, porozumění psanému textu. Nic takového se tam netvrdí.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    POZITRON: no spíš tvá recepce psaného textu by chtěla tak nějak zlepšit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    (118kg/175cm)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BIDAK: tvrdit, ze vaha odpovidajici 2. stupni obezity je norma, mi prislo jako perla.

BIDAK
    BIDAK --- ---
    Prosim Pozitron o vysvetleni kde je perla.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREATDRAKE: zatimco ti s oddelenymi prostory ostrouhaji
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GREATDRAKE: Ja jsem teda ten rozmach (v Plzni) zaznamenal jeste pred tim, nez se o tom zacalo mluvit, ale jo, dava to smysl, ze vsichni najednou budou chtit bejt cool before it was cool :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ADMIX: Bylo by omylem předpokládat, že ve vzduchu visící hrozba zákazu kouření v hospodách zůstala nepovšimnuta těmi, kdo si restauraci/bar/whatever otevřít chtějí. Mé cynické já by dodalo, že dlouho "intenzivně hrozící" zákaz kouření odvádí velmi dobrou práci :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Takhle to nefunguje, i kdyz nerozporuju, ze ten zakon je podle me zbytecnej, aspon z hlediska spotrebitele - v poslednich letech rostou nekuracky podniky jako houby po desti, aniz by se do toho exoti z vlady jakkoliv montovali.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CLAVEN: neber divera na hul tak zbrkle, ten chtel zakazat koureni v restauraci jeste driv, nez si nasel nejaky kamarady!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BIDAK: Nič rozsiahle, ale títo chuji mali od začiatku hlavne argumenty typu "moji kamaráti fajčiari ma nútia chodiť s nimi do hospody, kde je dym, tak im to chcem zakázať, aby sa všetci museli prispôsobiť mne".

Potom zistia, že kamaráti buď prestali do hospody chodiť, alebo furt stoja vonku a fajčia. Loss - loss.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CLAVEN: No asi jako v Německu. Oh wait. FAkt je, že zakazovat kouření je zbytečné. Ale důsledky?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja sa celkom teším, ako budú všetky tieto neomarxistické kundy Diverovho typu po pol roku prskať na dôsledky zákazu.

[ DIVER @ 10.000 perel Nyxu ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Jsem myslel, že ten text byl sarkastickej komentář od Divy, a ono to tam v tom příspěvku fakt je. Drsný.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIDAK: nevrací, nesplňuje podmínky.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A vrací se i Mikeš. To ho zase pustili z ústavu. Zatím asi bere medikaci, zatím...
    [ KOCOURMIKES @ 10.000 perel Nyxu ]
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BIDAK: Vždyť si sám říká jalovec, přijde mi tu trefné. V mé rodné vísce se tak označovali jedinci slabší na hlavu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ PATISLAV @ 10.000 perel Nyxu ]
    Junipetrus je nemocnej...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Přitom tradičně to bývalo naopak, "nevadí mi jednotliví muslimové, ale nemám rád islám" :D
    [ DIVER @ 10.000 perel Nyxu ]
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Aspon na facebooku snadno poznas toho nejvetciho vlastence a bojovnika proti zradcum Naroda CESKEHO !!1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam