• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    HWLLFFRDD: A pokud nikoliv, tak kontrolní otázka: Až se ti narodí dítě (nebo možná už máš), za kolik ho prodáš?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    HWLLFFRDD: Napovím: Vnímáš nějakej kvalitativní rozdíl mezi lidským životem a penězma?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Vzhledem k tomu, že sou to ti kucí pánbíčkářský, tak tuším, odkud vane vítr, ale netuším co tam je
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAROLD: *Facepalm* tomu se říká analogie.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BLOODRAT: Jo ták, už je to jasný. Takže lidskej život je vlastně jenom taková věc, nebo tak jako něco trochu jako počítačovej soubor.

Supr, to si poznamenám, až se zase někdo bude divit, koho všeho máme v parlamentu...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tady tomu míjení nerozumim. Proč to má platit u vraždy a u jinejch zločinů ne? Když ukradnu šrajtofli s pár stovkama, je to stejný jako když zpronevěřim 800 miliard?
    Neni to řečnická otázka. Prostě nerozumim, kde se bere ta premisa, že jedna iterace zločinu je rovnocenná s několika tisíci, a proč mi to připadá nesamozřejmé, když někomu jinému (už dvěma) ano.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAROLD: Ještě jednou ti napovím, pak to vzdávám - máš dva disky, na jednom je 200mb dat, na druhým 2gb dat.

Na obou jsou data, ale přesto je mezi nimi rozdíl. Budeš pozorný čtenář a řekneš mi který?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Aha, takže střílení do socanů a střílení do cigánů jsou jabka a hrušky. Oukej, I rest my case.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAROLD: Jo, teď přesně začínáš míchat naprosto zbytečně jabka a hrušky. Proto tě ta perla míjí.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Kde sem to jenom už...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BLOODRAT: A cigánskej holocaust je míň holocaust než židovskej?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAROLD: Spíš použij Occamovu břitvu a nehledej za tím zbytečné variace. Polpot je prostě větší jura než Breivik.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BLOODRAT: Tak „Ten, jenž zabije jednoho člověka, jako by zabil lidstvo veškeré." je poměrně stará lidská vědomost, o které snad není třeba diskutovat. Pokud tam teda nemá být nějaký fígl, který nevidím na první dobrou, pokud jsem nečetl předchozí debatu. Tak se právě ptám...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAROLD: Ten kontext je sociální inteligence, tipuji :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: Možná mi chybí nějaký předchozí kontext?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: to je mi lito.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    [ HEJSEK23 @ 10.000 perel Nyxu ]
    Vskutocnosti se i/y cte vzdy jako Y. Nedavno jsme na to tema meli debatu a prekvapive je to tak podle pravidel.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HWLLFFRDD: Jo no hm. Mlčím. Šoupu nohama.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Civoe Bídáku, ty jseš strašnej arbiter margaritiarum
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam