• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Hmm. Zajímavé. Tak to dělá Reader Mode (co se mi tu tak průběžně vypíná a zapíná).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: nebude to problém nějakýho rozšíření...? u mě ok, tipoval bych to na nějakej adblock nebo něco podobnýho, co ukyje soubory podle jména.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mimochodem, děje se někomu tohle? Už asi dva týdny mi web mbank naskakuje takhle - tedy bez té horní lišty (lišta problikne a pak zmizí) a jaksi se z něj tudíž nejde nijak prokliknout na internetové bankovnictví (a docela jsem se zapotil, než jsem zjistil adresu inet bankovnictví, nikdy ho nezadávám přímo :)) Problém v Chrome, ve FF tam lišta pořád je.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Dřív byl ten bonus 1 % z mobilních plateb mKreditkou na mSpoření i u základní mKreditky a teď už je jen u mKreditky Plus? (A u mKreditky e-Shop je to procento z online plateb.)

Podle všeho mám základní mKreditku, ale ty bonusy mi chodí.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    COLOMAN: Díky,,, byloto jak říka Bunda,,, tak bacha na na drobný, průhledný písmenka..
    HAYES
    HAYES --- ---
    cca posledni dva tydny mam problem s mKlicem na jabku... kdyz mi prijde operace k potvrzeni a je nutne odeknout tel., tak mi hned po otevreni to okno zmizi a uz nejde nijak otevrit. Musim si nechat odemcenej tel. a provest znovu prikaz. Pak uz to projde... Nemate nekdo stejny problem?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    COLOMAN: tipuji, že někde v nastavení účtu u sdilej.cz budeš mít volbu ohledně předplatného, kde to půjde zrušit případně jejich technická podpora. Pokud by to nepomohlo, pak kontaktovat banku.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: pozor, pokud někde odsouhlasil předplatné, tak prosté zrušení karty nemusí pomoci. Sice to využívají "takypodvodníci" (Badoo a podobně), ale jsou schopni i po několika letech podat žalobu pro dluh na službě. Takže, pokud jde, zrušit nejdříve předplatné.
    NELDE
    NELDE --- ---
    COLOMAN: Zrušit kartu (-;
    SDN33
    SDN33 --- ---
    COLOMAN: oboje
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zdar,
    mam mBank a mam dotaz:
    jednou jsem platil kartou pro "sdilej.cz" stahovani jednorázove na mesic,,,
    koukam, že sdilej.cz mi strhava porad každy mesic opakovane...
    jak to vypnout? nevidim trvaly prikaz.
    psat do banky, bo do sdilej.cz???
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NELDE: Ne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: A s novou jsou stejné problémy?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NELDE: Jak jsem psal v minulém příspěvku, vyřešilo se to tím, že to byly poslední cca tři týdny životnosti karty a pak stejně přišla nová.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: to vypadá na nějakou závadu na kartě. Zkus to nahlásit na mLince.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YARIN: Ale jako jo... dřív se mi taková situace (že to nevzalo dotykovou platbu, ale musela se dělat platba přes fyzické zasunutí karty) stávala nahodile jednou za měsíc dva, ale těch pár týdnů zpátky to najednou týden byla buď každá platba, nebo třeba každá druhá.
    YARIN
    YARIN --- ---
    CAIDEL: hm, moje vyprsi v cervenci, tak jim asi napisu a uvidime, dik.
    C8400
    C8400 --- ---
    YARIN: Ne, neděje. Myslím, že to je asi individuální problém. Občas se mi to stane, ale je tam vícero proměnných (čas, počet provedených plateb). Pokud se to děje pořád tipoval bych na fyzický problém té konkrétní karty a toho NFC chipu na ní.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YARIN: Takhle ne, ale pravdou je, že mi karta tebou popsaným způsobem poslední měsíc docela často začala zlobit (dřív se to prakticky nikdy nestalo). Ale přičítal jsem to tomu, že už jí zbývalo jen pár týdnů životnosti (a už mám novou).
    YARIN
    YARIN --- ---
    PATRIKCHRZ: dik, tohle kazdopadne neni nahoda. deje se to u vsech transakci a nikdy se mi to v minulosti nestalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam