• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOŽENY NA BICYKLECH aneb milujeme (jejich) vlající vlasy, třepotající šaty...

!!!bereme načančané, upocené, počmárané i hanbaté kolistky!!!
    rozbalit záhlaví
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    MAESTRO_007: starsi ale kdo to je?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Women Of Dirt Official Movie Trailer
    http://www.pinkbike.com/video/118336/
    WRECTAL
    WRECTAL --- ---
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KCHARI: to je jediná znělka? já měl dojem že tam byla otočka z mola...ale je možný že to tam dělali pořád tak se mi to do tý znělky plete...jojo klasickej skok před humerem co by měl umět každej obecní policista :D
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PLUTO: http://www.youtube.com/watch?v=MnXzF_ENE1I myslis ten neskutecne kratkej zaber na zacatku? :D mne se teda vic libi ten protahlej table nebo skok pred hummerem, ten je mocnej :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KCHARI: jsem si říkal že to je fakt ona :) no jede na tom jako připosratá teda musim říct, doufám že nebude nějakej další díl, páč to bylo ďěs běs seriál a jako menší jsem se u toho chlámal :) nejlepší byla ta otočka z toho mola o 360 stupňů do toho písku to jsem sral mufíny. Jinak ta helma jí bude asi dost k hovnu až spadne, takhle zaplou ji může vozit fakt jen heeeerečka :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KCHARI: ten rám chcu! to je schwinn s10/20 nebo jak se to tenkrát číslovalo?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KCHARI: Já si ten seriál pamatuju, symaptickej byl ten jejich kapitán, rozhodně na místě kde je sucho a nejezdí auta je to i efektivní ;) Přestože je to terčem posměchu ;)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    MCKIDNEY: v serialu jezdila jako drak! tady jedna dobova fotka. povsimnete si hlavne tech zabijackejch kol od Spinergy
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KCHARI: nevypada moc sebevedome ;) Mozna je to ale dobra herecka a jeto umysl.
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PLUTO: vzdyt to je ta herecka. a umi jezdit i na kole :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    VIK_ULA: hlavně vypadá jak ta "herečka" z Pacific Blue...třeba bude druhá serie :)
    VIK_ULA
    VIK_ULA --- ---
    podle mě to někomu zabavila, protože jezdil ze schodů nebo něco na ten styl.. a teď neví co s tou "hrůzou" dělat...
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    asi nechapete že ji to někdo dal do ruky :-) a vyfotil... aby klucíí na internetech mohli přemejšlet.. chjo
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MADCAT: to víš že je to naaranžovaný...nikde na světě by nedostali policajti takovýho bajka...a kór do města :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MADCAT: az bude skakat za BMXkem ze schodu :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Blue_(TV_series)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    IGRACEK: mi to přijde jako naaranžovaný... na co by byl policajtce ve městě bajk s lyrikem a bůhví jakým olbřímím zdvihem vzadu...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MAESTRO_007: kde to je? anglie? to neni jako ty mrdky, co maj nasi cajti :] akorat to moc na honeni zlodeju nebude, leda by utikali z kopce :] nebo se pletu a policie to neni? me tak prijde..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam