• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOŽENY NA BICYKLECH aneb milujeme (jejich) vlající vlasy, třepotající šaty...
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    MAESTRO_007: mimochodem, to fakt vypadá jak hejno zmoklejch slepic. To je docela krutá fotka, nemyslíš? :D:D:D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    idioti jsou vsude :)
    MATZX
    MATZX --- ---
    BOHOUSH: kazdopadne souhlasim ze sponzoring je zlo... stane se z toho pak úplně jinej sport..., a zavodeni v chlapsky kategorii je podle toho co rikas asi kazdopadne pohodovejsi, ale zas je to jen o tom jak to kdo bere a jak to hrotí, někdo má fyzičku, jinej zas techničku, ale stejně je na tom nejlíp ten, co má správnou babičku a nezávodí a užívá si ježdění pro ten pocit a posouvání hranic, a né pro vteřinky a výsledky... nejsem žádnej závoďák, tak do toho nevidim, ale tohle je muj jakože pohled :D
    SALO
    SALO --- ---
    BOHOUSH: vzdy sa taki najdu. do velkej miery to suvisi s tym, ze na to, aby niekto pretekal na bicykli este nemusi byt ktovieako (socialne) inteligentny.
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    BOHOUSH: verim ze to u panu teda vubec neni, i kdyz to mozna bude iluze, ale s holkama zavodit teda med nikdy nebyl(zavist, vztek), hlavne kdyz je kazda sponzorovana a potrebuje nejaky vysledky...sponzoring je zlo holky!
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    MATZX: asi jde o zkusenost...

kdyz sem zacinala se zavodama, bylo nelehke zjistit jak se veci maji uz z duvodu ze je to jinak na 3DHcku,ČP ci jinych zavodech, kde kombo Votavky a Tothovky mi teda tenkrat vubec nepridalo. Buzarace, zcestne informace a posuny na startu atd...?! chvilku to trvalo nez sem se probojovala(parkrat je zajedes a otocej) ale ja si to pamatuju a asi podle toho i soudim...takze asi tak :)
    ANIMAK
    ANIMAK --- ---
    ANIMAK: jako suspension zadnej a kola sou tam navic jen jako dekorace ale pekna holka se tam najde a vlasy jim vlajou;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MATZX: ze se ptas :o)))
    MATZX
    MATZX --- ---
    BOHOUSH: ne, že bych jí nějak zbožňoval, ale je to aspoň jedna z mála holek co jezděj, jako že jezděj, a né se jen fotí s kolem, že by dělala inteligentní dojem jsem taky nepostřehl, ale moc jí neznám, tak nemůžu soudit...
    A kdo je podle tebe pořádná sjezdařka v našich luzích a hájích?
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    MATZX: vizual vem cert,ale kdyz otevre pusu!!! nastesti uz mne buzerovat nemuze, nebo uz nechce hihi

a poradnou sjezdarku tam nemaji zadnou ani trial...vsechno spatne!
    MATZX
    MATZX --- ---
    TURBO: jako ošklivý káčátko to je, když se snaží a nemá ty koutky furt dolu, tak chvílema ok, ale ty fotky co má na mtbs nicmoc, tahle z Hammeru je asi nej...
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    TURBO: tak posledni a uz te necham ty zalaskovance :))) hihi
    Tereza Votavová fotogalerie - Ostatní - Redakční foto - Fotogalerie - MTBS.cz
    http://mtbs.cz/kategorie/mtbs-foto-redakcni-ostatni/fotka/157475#container
    TURBO
    TURBO --- ---
    BOHOUSH: ale né, já přeci nepsal, že ji chci sbalit, že je superúža a kdovícoještě ;) Jen jsem psal, že jsem příjemně překvapenej, že umí bejt víc než "ošklivý káčátko" :)

Ale jako ty řečičky v Sugar Beat si mohla odpustit :) Na druhou stranu vono žádný moudro nepadalo ani z těch ostatních slečen :) A nejsem si jistej, jestli by ze mě taky nepadaly stejný hovna (kdyby mi někdo přišel do poeřiňáče natočit profil) :)
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    BOHOUSH: * haha neleju melo byt nebleju, to je jedno stejne kecam, ale proc to tam takhle rika boze, jak spinavej sport, hlina je spina?! a co kone? ty jsou spinavej sport, tam furt slapes v hovnech a sedis na propocenejch chlupech, to je spina.
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    TURBO:koukam Ti ted na ni v Sugarbeat a teda ....

Taky moc nevim proc recni za vsechny bikersky buchty, ale urcite tvrdi ze smrdi a o bande kamosu mi prijde ze pochybuje, takovy divny co tam rika. Ja sem treba holcicka a nesmrdim, neprdim, neleju, neseru... :)) no nevim mozna uz ti to trochu na mozek poleze, ale podle fugsta :P

Sugarbeat - celý film -- Sporty Videa -- Red Bull
    http://www.redbull.cz/cs/Satellite/cz_CZ/Video/Sugarbeat-cely-film-021243033446806
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    KROTITEL: koukej na mařky. ani me prka neberou...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    RADIQAL: hrozná móda ty prkna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam