• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOŽENY NA BICYKLECH aneb milujeme (jejich) vlající vlasy, třepotající šaty...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    "second place is the first loser."
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MATZX: Takovejch sportů bude v ČR asi víc, taky jsem uvažoval, že bych mohl jezdit na vodních lyžích, ale bylo by mi asi blbý bejt zároveň první a poslední :D
    MATZX
    MATZX --- ---
    Mystrině, protože jako jediná objede všechny závody a vždy stojí na bedně, protože víc holek jak 3 moc nebejvá, pak jsou body... ale aspoň to bere závoďácky a jezdí všechny možný závody, však ona se vyjezdí...
    FONTAIN
    FONTAIN --- ---
    Tak paní mistrině ČP a pak ji na lokalu nandá každá :D
    MATZX
    MATZX --- ---
    MATZX: nn, logicky z leva, 1. a 2. ano, šárka byla až druhá, nasraně pak hodně rychle po vyhlášení zmizela, na 720.cz ani nenapsala, jak vlastně dopadla, asi je plná HEJTu a kalich hořkosti jí přetejká...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    MIA_RSC: Tak jasne, ze jo. Ale vic mi dava ten alik na fotce a predstava norici se dyky :-)
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    VONDRUS: nech si zdát voe beztak máš tu fotku mýho chlapa na tapetě tabletu a honíš nad nim každej večer :-D
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    MATZX: Takze uz taky lesby?:-) Posledni hetero gravity bikerka uz nam zbejva jen Mia, ale jeste par vyletu s nasi homo crew a bude z ni(z vlastni vule) lesbi kralovna :-D :-D :-D
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    MATZX: buď konkrétnější ...nebylo to 2. a 1. ?? :-D
    MATZX
    MATZX --- ---
    TURBO: my to jeli už tak před 5ti lety v dobách, kdy se tolik nejezdilo jen po internetu, a slovní urážky byly z očí do očí, jooo, to byly doby :)
    jinak, k reáliím... moje bába, tvoje bába, jedna je známá, druhá asi bude známá časem... 1. a 2. místo na BukyCupu předminulej víkend...

GEG
    GEG --- ---
    TURBO: taky sem si to parkrat o vikendu poslech :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MATZX: nějsou dobu už sleduju, že k vám do kraje dorazila "tvoje bába", kterou jsme vzývali před 1/4 stoletím na základní škole ... slušná práce!
    MATZX
    MATZX --- ---
    MARASAN: tvoje bába má piňďu :)
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    MARASAN: to bude bobr :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MATZX: v gaťkách má pinďu!!
    MATZX
    MATZX --- ---
    Hannah Barnes