• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAJAB4KBEATS4KIDS - i Vy můžete pomoci dětem ♫ ♫ ♫
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    jj... moc pekne...)))

PAJAB4K:
    SMARIO: hele Vy si davate rande nebo se jde neco resit... tenhle weekend mam volno takze muzu...
    samozdrejmne jesli je zajem ze:)))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no snad budem jeste moc malo :D a NZ ;)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: okej tak se domluvíme i s Tamčou, ale myslím že nebude problem, jstl nebudete v 10 vecer už moc... :-))) DIKY
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no ja tam budu, takze kdykoliv ;) staci rict :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: No ja jsem v práci, mám totiž 2 práce a dojedu tam až kolem 10 vecer:( Jstl by to nevadillo ... ?
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: sobota? klid? nez se na plno rozjede Tamarina oslava, muzem to klidne probrat...
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: To viš, tolik práce a tak málo času... :-(((
    všichni s tim nějak poslední dobou valčíme... Když mě to přijde docela pozdě kutit to až v prosinci ale někdy není zbytí...
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no a nebo ten mikulas - zni to dobre... skoda, ze se to nezaclo resit driv, pac Mikulas a Velikonoce by asi byly ideal ;)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: to neni špatný nápad žejo :-))) !!!
    BTW stopro bude v prosinci, chceme zachovat datum mikulášské Beats4Kids, ale dá se to stihnout obojí :-)
    Hlavně náš rozpočet musí být minimální, kže tohle je ideál :-) Bezva!!!
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: v zari toho bude vic nez jen ssd... ja budu slavit narozky a pokud plany vyjdou, tak to bude velke...

nejspis bych to udelal v rijnu - a jeden den to klidne muze byt... aspon se usetri na plakatech a vubec na vsem...
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    LIGHTBABY:
    DADLA: Diky :-)

SMARIO: No ono by to slo udelat i jako 2 kylby v jeden den, tak jste to kutili s DRAKEM zejo :)

BTW zari je SDD, tak nevim jstl je B4K vhodne delat v tuto dobu :(
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    ono pokud budete mit zajem, tak muzem klidne jedno "pokracovani" udelat ve stounu... ;)
    DADLA
    DADLA --- ---
    moja jsem dojata az k slzam,taky jsem se snazila vam pomoct aspon s tim tbceckem a vis jak to dopadlo,kdykoliv me muzes o cokoliv pozadat a zase rada pommuzu.jsem strasne rada,ze se do toho tak angazujte,preju stesti pri dalsi akci:o)a kupu penizek pro deeeti....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    PAJAB4K: to je tak strašně pozitivní co děláš/děláte:) PARADA, SUPER!!!!! taky podpořím.
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    RAWENIEN: ta poslední fotka mi vzala dech :-))) Mam chut delat takovych akci aspoň TUNU !!! :-DDD
    RAWENIEN
    RAWENIEN --- ---
    Sikovni jste!:)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Vyučtování Beats4Kids No. 2 STARTUJEME!!! Kochejte se :-) BTW SORRY, větší už to nešlo ,-)))

Daňový doklad za práci a materiál na novou šatnu

Opět daňový doklad za materiál

Takto to vyzeralo hej :-)

Doplňky IKEA

Dekorace - niceee :-)

A TO NEJLEPŠÍ NA KONEC!!! SPOKOJENÉ DĚTIČKY :-)*

VELIKÝ DÍK PATŘÍ VŠEM ZÚČASTNĚNÝM A TĚM, CO POMÁHALI :-)

PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: aj tak teď bych byla sprosta, to radsi néé :))

EVIN: No snad jo, ja chci :-))) nejpozdeji září ,-)))
    EVIN
    EVIN --- ---
    PAJAB4K: no ja budu doma ted na 14dni, ale kdyby to bylo v zari a slo by, na akci bych dorazila.)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no ja tam sedel u okna a kdyz mne videli, ze mirim k nim, tak se ztratili v davu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam