btw. kdyby uz byl Artur na onom svete, tak bych Kikine partacku poridila. On byl uplne stejny stene...na chlup vypadal po narozeni takhle. ale jeste ho musim nechat dustojne dozit. snad na tom tyhle sprsklinky budou lip, nez cely zivot on. 1500 je pro nekoho smesna castka (jen muze byt u nekterych stenat startovni). my dali diky jeho vadam, od chvile, co sme si ho vzali, mraky penez za veterinare:(.
nas Artur ma celozivotni nemoc zazivani, zakus vrchniho patra a zuzeny hltan (z kazdyho psa ma neco neco a takhle to dopadlo).
...ne nadarmo je vsude kolem nas osveta - nemnozte, nemnozte, nemnozte...neni to jenom diky preplnenym utulkum. ty zvirata muzou bejt fakt celej zivot nemocny a pak dostanou zjebano ty, co se snazi u kazdyho inzeratu dat vedet, ze se to nerika nadarmo. vetsina lidi, co na to - nejen na nyxu - nadava, tak s tema psama prichazi do styku a vedi, ze ty vady maji. a to, ze je stenat mraky a mraky, to je dalsi vec.
a nakonec se rekne - nereste to, stenata jsou na svete, tak je dulezity je udat. to je sice pravda, ale zanadavat majiteli je moje pravo a tak to verejne delam;).