• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREVERealitní hrůzy
    Tento klub je určen lidem, kteří se pohybují v oboru realit či se o reality zajímají, a často procházejí nabídky nemovitostí. Pochopitelně pak občas najdou takovou hrůzu, o kterou by se rádi podělili s ostatními. V tomto klubu se tedy budou objevovat odkazy na nemovitosti:
    - s absurdně vysokou cenou;
    - prapodivnými podmínkami;
    - v podezřelé či nevhodné lokalitě;
    - celkově divné objekty;
    - hloupým, nesmyslným či chybným popisem;
    - podvody;
    - inzeráty s evidentně nepravdivými informacemi;
    - inzeráty se směšnou fotografií;
    a tak dále.

Samozřejmě je vítána diskuze o prezentovaných hrůzách, souhlas či nesouhlas, vlastní názory, urážky ostatních diskutérů, vášnivé hádky. Přesto by vaše názory měly mít aspoň elementární logiku a formu.
    Objevovat se zde můžou pouze skutečně existující a reálné nabídky, především z ČR.

rozbalit záhlaví
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    GREVE: v cem presne je problem?
    GREVE
    GREVE --- ---
    Byt 4+1/L, DV, 90m2 v samém centru města - Praha, Chodov

Vypadá to, že pan Vystyd má vážný problém :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAULMUADDIB: Uf - to vypadá jak lacinej penzion v RImini...

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    http://reality.idnes.cz/?l=nemovitost-21075

občas si představuju, jak by se ty kuželky zhazovaly borací koulí :-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/moravany-1977804811

Asi se někdo přepsal v ceně a před tu trojku omylem napsal jedničku. Obyčejný dům, v okolí podle stejné šablony tucet dalších, pozemek ani ne tisíc metrů a ještě v nějaké díře za Brnem.
    FANAE
    FANAE --- ---
    GREVE: No lol, polovina zahradniho domku, no neberte to :))
    GREVE
    GREVE --- ---
    Docela vtipná nemovitost, paní byla evidentně ráda, že vyhrála dražbu - ale co teď s tím?? :-)

http://aukro.cz/item673878441_1_2_domku_v_losticich_u_olomouce.html
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ZUZKAOU: ale je tam super koupání v zatopených lomech, fakt krásně je tam!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/cerna-voda-1977549657

Ideální polovička luxusního RD v horské vsi. Za.1 749 000 Kč.

Má to pár háčků. Obytná plocha je 81 m na 3+1. Ideální polovička patrně znamená, že v přízemí jsou příbuzní, se kterými současný majitel nezvládá vydržet a proto se stěhuje pryč. Černá voda je hodně, hodně sudetská ves s mizerným spojením do Vidnavy (anus mundi) a ještě horším spojením do Jeseníku. Občanská vybavenost zahrnuje dvě hospody a místní úřad.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    akorat v mistnich panelacich si to predstavuju jako diru do horniho bytu a jednoduche drevene schodiste v barve buk nebo dub... faktor parby je 5, ouje

ad ten krb dole: videl sem inzerat na byt v panelaku ve vysocanech/libni - mezi palmovkou a ceskomoravskou... mezi nadsenymi popisy byl ai kratka veta o jednom slovu a trech vykricnich - Tramy!!!
    Byt byl velmi country s falesnym krbem a tramovym stropem (falesne tramky v byte se stropem 2,4m) ... bylo to samozrejme vydvano za prednost zvysujici uzitnou hodnotu a tedy i cenu
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    PAULMUADDIB: to jsem jako mala vzdycky chtela, obsadit sousedy nad nama :)) to mi neprijde blby, kdyby to vylo dobre vyreseny, viz le corbusier a jeho do sebe zaklineny mezonety v (podstate) panelakach
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DAMIAN: To je ještě dobrý, viděl jsem i mezonety udělaný z dvou panelákových bytů nad sebou.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    "krásně zrekonstruovaný byt" - rohová vana, plovoucí podlaha a krb v paneláku - to vše za pouhých 3,3mil

http://www.sreality.cz/byty/prodej/3+1-praha-13-stodulky-1977125166

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ECLECTICA: to je motorest hned na vjezdu k brnu. Ale jsou si dost podobné, možná autor bude tentýž :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU: neni to ten dum, co staveli snad dvacet let?
    OMI
    OMI --- ---
    Trochu OT dotaz, ale nevím kde jinde se zeptat...- co to je to "velkobarokní"?
    Ta ilustrace (podnikatelského baroku" mi přišla jako celkem vydařený pokus, podle mne to opravdu s barokem hodně společného mělo, ale tohle "velkobarokní" něco bylo podle pravítka, mělo ostré úhly, tupé úhly, samou přímku... to s barokem má společný jenom to vystrčení vstupu do popředí a to ještě hodně pochybně...
    OMI
    OMI --- ---
    FERENCZY: no to není jenom jejich problém, oni takhle kazej cenu. Mně tohle udělala kladenská Klareka. Pak volali lidi a když došlo na cenu, tvrdili mi, že v týsamý ulici někdo totéž prodává o asi 100kKcz levnějc a to přes realitku, takže s právníkem vceně.
    Což mě zajímalo a když jsemse dobral toho, že je to ten můj kvartýr, řval jsem neskutečně. Tak se zřekli provize a udělai pro mně nějaké další drobnosti, ale... prostě bídná firma, to se ukázalo hned několikrát při tom kšeftu.
    Je to prostě známka neserioznosti.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    FERENCZY: problém je ta drzost, to je vše. Prostě se doslechl že prodáváme byt a zkusil to. Nakupuju i prodávám nemovitosti sama.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KARETAKARETA: ja nechapu, v cem je problem. Ty jsi ten byt prodavala nebo ne? Pokud ne, tak at si nabizeji, co chteji. Pokud ano a mela jsi s nima smlouvu, tak bys to v ni mela mit osetrene, napr. cenu, za kterou muzou prodat.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    FERENCZY: jistě, ale jaké bylo mé překvapení, když jsem našla svůj byt v jejich inzerci! A o 200K lacinější- DEBILDEBILDEBIL!!!! Nakonec ještě zájemci přihazovali, prostě- za sebe říkám, že realitka NIKDY!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam