• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREVERealitní hrůzy
    Tento klub je určen lidem, kteří se pohybují v oboru realit či se o reality zajímají, a často procházejí nabídky nemovitostí. Pochopitelně pak občas najdou takovou hrůzu, o kterou by se rádi podělili s ostatními. V tomto klubu se tedy budou objevovat odkazy na nemovitosti:
    - s absurdně vysokou cenou;
    - prapodivnými podmínkami;
    - v podezřelé či nevhodné lokalitě;
    - celkově divné objekty;
    - hloupým, nesmyslným či chybným popisem;
    - podvody;
    - inzeráty s evidentně nepravdivými informacemi;
    - inzeráty se směšnou fotografií;
    a tak dále.

Samozřejmě je vítána diskuze o prezentovaných hrůzách, souhlas či nesouhlas, vlastní názory, urážky ostatních diskutérů, vášnivé hádky. Přesto by vaše názory měly mít aspoň elementární logiku a formu.
    Objevovat se zde můžou pouze skutečně existující a reálné nabídky, především z ČR.

rozbalit záhlaví
    ACKO
    ACKO --- ---
    SEOMAN: chaty šly teď neskutečně nahoru, ve výhledu dalších možných lockdownů se prodá všechno a za cokoli, vzhledem k tomu, že nabídka je minimální oproti předchozím rokům
    GREVE
    GREVE --- ---
    SEOMAN: Mimochodem, je to na turistický stezce, v úplně klidné oblasti bez provozu, přesto kousek od hlavní silnice, hned vedle města, 5 minut pěšky na stanici přímého vlaku do Plzně/Prahy (!!), u několika sjezdovek atd. atd.
    Těžko si v téhle republice představit atraktivnější lokalitu.
    GREVE
    GREVE --- ---
    SEOMAN: V Železný Rudě, chata 3+1, s vlastním pozemkem 800m2, úplně v pohodě. To se prodá.

Shodou okolností jsem před asi třemi lety uvažoval o koupi bytu 3+1 v bytovce asi sto metrů od týhle chatky. Stál tenkrát, jestli se dobře pamatuju, skoro 3 milióny, bylo to před rekonstrukcí, nic extra. Zdálo se mi to drahý a zaváhal jsem. Asi za tři dny se to prodalo, bylo prý asi pět vážných zájemců, všichni Pražáci :-)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GREVE
    GREVE --- ---
    PLOMBDENTIST: Ty vole! Původně jsem si říkal, proč je to tak levný, ale jestli je součástí ceny ta potetovaná kurva, tak to chápu - to je i zadarmo moc drahý :-)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Po dlouhé době naprosto fascinující sonda do života středočeských "intelektuálů". Co fotka, to několik perel: https://www.sreality.cz/...j/dum/rodinny/zebrak-cast-obce-zebrak-/2120453724#img=21&fullscreen=false
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Njn, dokud se kolegové nezačnou na svou práci dívat trochu jiným způsobem, bude tady diskuze Realitní hrůzy. Jak mně by se líbilo, kdybychom se mohli bavit o Realitních perlách. Ale asi nás čeká ještě dlouhá cesta.
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    tak ten text je jasná ctrl+c ctrl+v pohádka :) to samý jsem viděl na inzerátě na prodej bytu u nás v Písku.
    GREVE
    GREVE --- ---
    SEOMAN: Myslím, že paní realiťačka Karasová byla asi na perníku, když tohle psala. Klasickej panelák před rekonstrukcí..
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    GREVE: Me prijde, ze je to zraly na kompletni rekonstrukci :D
    GREVE
    GREVE --- ---
    Exkluzivní nabídka! Jen málo nemovitostí se může pyšnit svou dokonalostí. Právě tato je jedna z nich. Tato krásná bytová jednotka o dispozici 4+1 , s lodžií, je po kompletní rekonstrukci- vše je uděláno sofistikovaně, precizně a s láskou.

https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/4+1/praha-praha-4-/1449635420#img=0&fullscreen=false
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    třeba budete mile překvapení jak snadné bude vyjednávání s majitelem JUDr. Milanem Vackem
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    DANNY_OCEAN: to mi neprijde uplne nejhorsi, vlastne az na tu vezicku...navic tohle vypada ze je puvodni fara v niz se driv opravdu bydlelo, dokonce v jiste doby tam mohlo byt bezne hospodarstvi..to puvodni je viditelne jen kostel ktery je na obydli prepracovan...
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    SUPEREGO: u náv ve vedlejěí vesnici je něco podobnýho taky: https://mapy.cz/s/sZfN + navíc v tom býval koloniál, nevím jestli je ještě teď
    GREVE
    GREVE --- ---
    SUPEREGO: Uf, tak tomu se říká promarněná příležitost!
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Nechodim sem moc často, tak nevím, už tu byl tenhleten chalupizovaný kostel?

http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chalupa/stare-mesto--/1717067868#img=0&fullscreen=false
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GREVE: Staví. Klasika je železobetonový skelet + cihla.
    GREVE
    GREVE --- ---
    PLOMBDENTIST: Jo tak, toho materiálu jsem si nevšiml, to je samozřejmě debilita :-)
    GREVE
    GREVE --- ---
    PLOMBDENTIST: Tohle se mi zdá docela v pohodě. Dům opravdu vypadá jako novostavba, navíc moc nechápu tvojí poznámku, protože novostavby se dnes nestaví z cihel.
    STOOL
    STOOL --- ---
    pozdrav z litevského realitního trhu. za mě bod za kreativitu.
    Po remonto-sausas - galerija - Skelbiu.lt
    http://m.skelbiu.lt/index.php?mod=m&action=showPhotos&id=21056764
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam