• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    K_A_R_K_U_L_K_APsychosomatika, celostní medicína
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Samolibá nafoukaná kráva.
    Inteligentní možná - ale jinak úplně blbá.
    Člověk tam přijde totálně ve sračkách, potřebuje pomoc, radu, něco.
    A ona na něj dělá bububu, je absolutně nepřístupná, neochotná, nepoužitelná.
    Doteď nechápu, co svojí metodou "nasaďme rybí xicht a schválně co se po 4 hodinách mlčení a zhnuseného šklebu stane" sledovala.

Naštěstí prý před nějakým časem odešla - sama, prý aby ji nevyhodili oni.
    Tak moc inteligentní a úspěšná byla.
    A všem se ulevilo.

I moji kamarádi na psychologii na UK se smáli, když za ní byli jako za "jedním z expertů na psychoanalýzu" (prý se jim ji podařilo vygooglit na netu).
    Prý si velmi vychutnali jak se tvářila, když odcházeli a jeden se jí zeptal "to máte tenhle kyselej xicht pořád - i když vás někdo šuká? To se nedivím, že sexu asi moc nemáte"... :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MUI: Tak to se teda děsíém těch ostatních, cos kdy potkala.

Chápu, že nejde šmahem všechno svést na terapeuta s tím, že pacient je vždy bez viny,
    ale to co předváděla ona - tu nulovou snahu, kamenný xicht a prvoplánové pouštění hrůzy, po kterém se člověk buď krčil v koutku nebo raději rovnou zůstal doma,
    to nemohlo vést jinam než to vedlo.
    Neudělala NIC.
    Tak strašně se nám ulevilo, když na týden vypadla na dovolenou - a tak těžce jsme nesli, když se zas vrátila.

Žádná terapie, žádná pomoc, žádná rada, žádný nácvik něčeho - nic.
    Jen mrtvé ticho a její děsivý obličej.

Rok ztracenýho života a psychika rozesraná ještě víc.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MUI: U Andrey a Blanky (jméno terapeutek).
    No, přerušil... spíš jsem byl vyhozen za pozdní příchody... :/
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    nejlepší dvojka, kterou jsem na tomhle poli potkal, jsou porodník Václav Chvála a psycholožka Ludmila Trapková - doporučuju knížku Rodinná terapie psychosomatických poruch

http://www.kosmas.cz/knihy/123514/rodinna-terapie-psychosomatickych-poruch/

oba jsou navíc zapojeni v http://www.lirtaps.cz/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdybyste někdo tušil o praktickém doktorovi pracujícím s psychosomatikou a navíc v Brně, tak bych byla vděčná ...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdybyste někdo tušil o praktickém doktorovi pracujícím s psychosomatikou a navíc v Brně, tak bych byla vděčná ...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GILLIATT: Palata je fajn.
    Soudím podle toho, že od dob, co jsem tam absolvovala stacionář, jsem bez AD a spoustu věcí jsem si tam vyřešila.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GILLIATT: Terapeuta, metodu... nevím co všechno.
    Že byli ve skupině samí lůzři, to je jasné - byli jako já :)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    LODBROG:
    V Esetu jsou právě kromě denního stacionáře i skupiny, kam se dochází jednou týdně a pak i individuální terapie. Což na tý Palatě prej není.
    Doporučení jsem slyšela i na tu Břehovou - na což posílala odkaz ZUZKAOU.
    Ad Eset - asi jsi narazil na špatného terapeuta (což by se stát nemělo a je to fakt celé špatně) nebo nesedla skupina?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    V Esetu právě taky dělají (dělali?) denní stacionář.
    Intenzitu asi nemohu posoudit, ale chválit to rozhodně nebudu. Zkazili, co mohli.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Já slyšela chválu na Palatu, ale myslím, že tam probíhá jen intenzivní denní stacionář a že to snad maj zavírat.

http://www.vfn.cz/Data/files/VFN/Kvalita/kliniky/DS_Horn%C3%AD_Palata_VZ.pdf
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Taky tak.
    Eset už dva roky proklínám.
    Jediné co mi dal, jsou dva kamarádi, se kterými se dodnes scházíme a nadáváme na Eset.
    STADIK
    STADIK --- ---
    RBKH: Jako laik jsem se setkal s chválou prof. Komárka (učí na FF, FHS a PřF UK).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam