• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    RUTHER: v tehle serii nedal jen pani Olene :D
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ACIDLUMIX: Na nově německy mluvícímu, asi, rakušanovi, kteří dříve zastával významnou šéfkuchařinu.
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    RUTHER: tak tech bylo nekolik ne?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Viděl jsem díl, kde dal Polreich hvězdu. :-)
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    OUKE: taky jsem to videl, a uz jsem si myslel ze jsem videl vsechno, jak se rika. Ta pizda by zaslouzila par facek! ty bych nesveril ani rozdavani letaku na ulici.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ja to vcera dal do prvni reklamy a teda nestacil jsem se divit co se dá jeste povazovat za asijsky jidlo:D
    OUKE
    OUKE --- ---
    S9E7... dokonalej závěr, asi nejlepší, co jsem kdy viděl
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Zavřela prý ze zdravotních důvodů:
    Pohlreich si přijde a vyřídí nás. Suchdolská restaurace v Ano, šéfe! pohořela - Deník.cz
    https://www.denik.cz/film-a-televize/ano-sefe-zdenek-pohlreich-starosuchdolska-restaurace.html
    Jako, takovýhle nesoulad v pořadu jsem dlouho neviděl, a ty šaškárny s bagrem...
    Tehdy jsem tam myslím neviděl ani jednu z těch dvou hlavních Ukrajinek, možná tu zrzavou Češku.
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    PPNEKK: me taky :)
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    VANEK: uz jsem to videl, a vedela proc, nikdo z nich neumi ani obycejny jidlo co ma dobrou chut, sorry jako
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    STICKYGREEN: ja uz videl vsechny odvysílané díly několikrát. Bavi me to furt stejne jako kdysi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejlepší byli ti dva ocasové z Bohémy

Soud dal podmínky bývalým majitelům Bohémy, odkud utekl i Pohlreich - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/byvali-majitele-bohemy-dostali-podminky.A121220_151826_brno-zpravy_bor
    GIANT
    GIANT --- ---
    Nevim, co kdo cekal. Dyt uz se nedalo koukat ani na ty posledni serie pred lety. Zadny vareni poradne, hvezdy tam rozdaval podezrele random (otazka jestli podle toho, jak ho kde vozrali, nebo kolik kdo dal), vsechno zinscenovany vic ocividne, nez na zacatku... Tam u me vlastne skoncil a je mi celkem jedno, co kde ted plka za moudra. Dokad se dzrel varecky, tak dobry, protoze to byl/je proste kuchar a sefkuchar. Jeste ze aspon sam vzdycky priznal, ze mu prachy nesmrdi - s tim by na vsechny jeho projekty mel kazdej nahlizet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RUTHLESS: ona je ted hlavne mnohem delsi doba od nataceni k vysilani, ne? Mozna si to pamatuju spatne, ale driv to urcite nebylo rok a pul.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Vzdycky to bylo tak, ze ty hospody nevydržely do odvysílání? To mi strašně ubírá vůli to sledovat. Nechci se divat na nejakej mrtvej projekt. To me fakt nebavi.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Tak už to půjde, musím si pustit, těšil jsem se jak na vánoce:
    Kuchařka utekla před Ano, šéfe! na Ukrajinu - Prima Ženy
    https://zeny.iprima.cz/kucharka-pred-zdenkem-pohlreichem-utekla-na-ukrajinu-486415
    Měl jsem tam začátkem roku výbornou soljanku, boršč poněkud meh, pivo laciné, vodka namražená. Web píše "402 Please renew your subscription", FB a instáč mrtvé, recenze na sítích pořád čerstvé, ale z těch se zdá, že to v létě to převzali nějací noví Gruzíni, Prima taky v reelu naznačuje "která restauraci v době natáčení vedla ... jak to celé dopadne, uvidíte". Tak snad něco vypátrá bulvár po odvysílání; já už se tam dřív nedostanu, ale nemyslím, že by je na takovémhle kraji světa turisti zaplavili.

Pro záznam, tehdy ty stížnosti spočívaly v tom, že se tam produkční vlastně vnutila, když by to majitelku samotnou nikdy nenapadlo, a pak jim při zátěžovém testu naschvál schovali košíčky s příbory atp. a snad dokonce ucpali komín či co.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    STICKYGREEN: vcera jsem mel podobny pocit))
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Nevím, jestli už sem na to starej nebo co, ale mě ta nová série vůbec neba. V půlce to vždy stopnu, ani to nedokoukám. Dřív jsem na tom byl přilepenej a hltal to. Nedokážu konkretizovat čím to.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ATUARFIK: spíš to nedali, když se natřískalo. Já bydlel v nejbližší vesnici, a tohle byla fakt totální prdel světa. Tam jak vypne dětskej vlek, tak tam není osm měsíců nikdo. Jestli tam najednou přijela hromada lidí, muselo je to úplně vyřídit.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BUNDA: Chápu to tak, že přijeli lidi, kteří se nechtěli (jen) najíst, ale chtěli primárně prudit. Dovedu si to živě představit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam