• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROBASFreebording - snowboarding na silnicích
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    JAVESEU: jo ja na tom jezdil docela dost. Rovně se jet dá, ale jistotu v tom najdeš až časem. Zato standup slidy se naučíš hned... To je ale asi jediná výhoda freebordu... Na longu mi to trvalo násobně dýl. Nějakou komunitu to utvořilo spíš v zahraničí, Francie, USA...V ČR se mi zdá, že to chcíplo když Lukáš vypnul eshop a přestal dělat freebord akce...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HARVIE: Ne, myslím, že lidi jezdí na prknech, které jsou k nějakému účelu (cyklostezka, tricky) a tady v tom vidím jen potenciál rozbít si držku. :DD ps: samozřejmě, že to beru ze svého pohledu.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    JAVESEU: myslis, ze lidi jezdi na prknech, protoze je to bezpecnejsi nez neco jinyho? :-D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, já si zase říkám, kdo na tom ještě jezdí? :D
    Nedá se na tom jet rovně, slajd skoro nebrzdí a hlavně kde?
    Chodíš někam? My spíš slajdujeme na longboardech, přijde mi to výrazně bezpečnější. :D
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    ahoj, koukam, ze tu je posledni zprava pred peti lety.. je tu jeste nekdo ziv?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    KROBAS: me ho natlacil znamej a stal sem na tom jednou, pak jsem se zas vratil ke ctyrem kolum. Je to desivy... rad bych na tom udelal aspon par slidu nez to prodam, ale nevim jestli na to mam koule :-D
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    Btw, jezdite tady nekdo jeste na freebordu? Sem si rikal, jestli nezorganizovat z nostalgie nakej pojezd:)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CHIX: Tak stačilo by vpravo nahoře zadat do hledání "longboarding" a je to, ale abys nemusel podstupovat tak složitý proces ;) posílám i link: [ JAVESEU @ Longboarding ]
    CHIX
    CHIX --- ---
    Prosím link
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CHIX: Co to je? Pokud to neni preklep, jinak longy maji vlastni auditko ;)
    CHIX
    CHIX --- ---
    Kdo tu jezdí na lonfboardu?
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    za poslední rok se toho tu moc neudálo :D
    Mám tu video z letošní strakonický session...

Freebord Session Strakonice 2015
    https://vimeo.com/147490162
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    hodně povedený video ze Spread The Shred - StrakoNice
    Spread The Shred: Czech
    https://www.youtube.com/watch?v=QI8osjjbJfk
    DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: tak super, budu se těšit :) i když právě to počasí už je takový všelijaký...
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    DEG: ok, příští vikend budu mit nejspíš taky volnej. Tak si dame během tydne vědět ;-) ... snad do ty doby nezačne sněžit :D
    DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: achjo, sobota se mi nehodí... ale pokud by tvá nabídka platila i pro jindy, tak jsem pro:) třeba příští víkend bych měla mít volnej celej
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    DEG: Jee, to je škoda. Jak to tady moc nefrčí, tak jsem sem o tom pražskym srazu zapomněl dát info.
    Jestli bude počásko, šel bych v sobotu pojezdit, tak se můžeme někde potkat ;)

To platí i pro ostatní... Napíšu ještě pár lidem co jezdí a můžeme se potkat třeba na tom Strahově, rozjezdit se a pak vyrazit na pár malejch spotů po okolí.

DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: jo, mám prkno doma a nemám s kým jezdit, akorát už jsem na tom asi dva roky nestála, tak si troufnu maximálně na Strahov... i když ani dřív jsem na tom nebyla o moc líp, vždycky jsem potřebovala široký místo bez aut:)
    mimochodem o tom pražskym srazu jsem se dověděla pozdě, bejvala bych asi dorazila
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    Ještě jedna fotka z víkendu...

BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    pokusím se to tu trochu oživit ;)

O víkendu proběhla session v Praze, kde se objevilo pár lokálů a rozšířilo tak naší pražskou crew.
    Neni tu náhodou taky někdo, kdo má doma zavřený prkno ve skříni a nemá s kym pojezdit?

Už tenhle víkend (10.-12.10.) proběhne hlavní událost roku a to Spread the Shred ve Strakonicíh!! Tak koukejte oprášit bordy a přijeďte, bude to nejvíc !!!

https://www.facebook.com/events/286795024855862/?fref=ts
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam