• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Masakr
    Odkazy a hlavně obrázky dechberoucích, zajímavých, brutálních, krvavých, šílených, bláznivých věcí.
    rozbalit záhlaví
    HASH
    HASH --- ---
    M1C4A1: fail
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Aspoň se tu o sobě něco dozvím, co jsem všecko po těch Internetech před léty napsal. :-D Do toho, chlapci, negativní reklama taky reklama. :))
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    CHOBOT: ale zas nejlepsi pritel cloveka...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ale zas ovce je klasika, zejo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    PATISLAV: nejaky tipy by byly...sem v tom profilu nekde videl na fotce psa
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HASH: "Oblíbené polohy zezadu, ale jinak je to fuk, hlavně když to jezdí! :))"

nechci vědět, s kým (nebo s čím) tu polohu zkoušel
    PETBSE
    PETBSE --- ---
    KAPITAN_LYNCH: Njn :) Neda se nic, clovek proste jak vidi zranitelne individuum s obrovsky nadsazenym e-egem tak si proste kousne :) Nemame nake rozporcovane-deti.jpg?? at se mu udela trosku slunce v dusi :) :)
    KAPITAN_LYNCH
    KAPITAN_LYNCH --- ---
    PETBSE: Zrovna včera bylo v TV jak by si děti měly dávat pozor na internetovou šikanu… M1C4A1 se asi nekoukal… :)
    PETBSE
    PETBSE --- ---
    HASH: Hard :) Toz jeste by to tu chtelo sehnat bleka s root.cz :) Kdo nezna borec z diskusnich for s "poruchou osobnosti". Ktery tam porad spamuje: "nemuzu mit zenskou mam poruchu osobnosti" :) Jestli to nejni troll tak nevim. Mno a jeste moje malickost a svata 3jice nesukacu muze radit nyxem :) :) :) Nevim proc kazdej ma takove problemy s tim zda suka nesuka nebo suka-malo. Tak bud mi rizek chutna a nebo nechutna a nebo nevim. Ale nebudu cele dny brecet o tom ze boze muj ja nevim jestli nahodou nemam chut na rizek :D :D Jooo rizek bych si dal.. hmm :)
    HASH
    HASH --- ---
    on se ukaze jako hrozne cool a bude se tvarit, ze mu to vubec nevadi
    PETBSE
    PETBSE --- ---
    no M1C4A1 si uplet na sebe peknej masakr :) :) Mu to kluci z internetu daji pekne sezrat... :)
    HASH
    HASH --- ---
    Hlavni problem Michala je, ze on se zen boji - behem dospivani nemel muzsky vzor, takze se ve spolecnosti stavi do pozice zeny - a ceka, ze bude sbalen, neprojevuje zadnou aktivitu. Kdyz se znamy "devkar" snazil necemu priucit, Michal ukazal mizerny talent na vymysleni vymluv (a nic se nedelo). Takze si myslim, ze v dnesni dobe uz je na miste, aby zasel za odbornikem a s jeho pomoci se naucil, jak se ma stavet do pozice chlapa.

Btw. takovehle pripady jsou mj. proc se stavim proti konceptu svobodnych matek nebo celkove rodin bez muze (treba 2 lesbicky) - kluci z techto rodin se chovaji jako zenske a nikdo - vcetne feministek - o ne nestoji.
    HASH
    HASH --- ---
    A to je ten největší problém, který mě doposud ještě v 21 letech štve - moje zkušenosti s holkama jsou mizivý. A to dost. První pusu od holky jsem dostal v 19 letech... známost přes net.

http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=59602

jak to bylo..."na internetu se kazdy promenuje v sebevedomeho fantoma, ktery ma ke vsemu co rict" ?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    jaký je heslo k zamčený složce "pták?" chci vidět jeho penis
    AKITA
    AKITA --- ---
    Komentář ke sportům: Ty sporty... jsou to ty, který prostě tak nějak dělám rád; ne, že bych je všechny dělal v nějakým kroužku. Kdysi jsem lyžoval, ale to je dáávno! Jo a sportovní gymnastika ještě. :-) Taky mě chytil sport zvanej le Parkour. Jo a kickbox dělám a chodím d

Komentář k zájmům: Sedím doma na prdeli a čučím do monitoru. A chovám sklípkany.
    AKITA
    AKITA --- ---
    NINE_OF_NINE: FAP FAP!!
    AKITA
    AKITA --- ---
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    VIRUS31: nemas to pls ve vetsim?
    HASH
    HASH --- ---
    tak proc sem vubec pises ?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jakej referrer, já si ho nebudu vypínat proto, že někdo neumí pastovat obrázky. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam