• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Masakr
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    tak jsme se pobavili, utvrdili v nazoru ze Mcislocislocisloblbec je idiot a muzes to tu, Mcislocislocisloblbce, zase smazat...tejden bez prispevku myslim docela dokazuje, ze 3. masakr je zbytecnej
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    FEMUR: To je tam naschvál pro ty blbouny, co tak nutně chtějí heslo do složky Pták. :) Co jinýho asi čekali, že tam hodím? :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    mimochodem do slozky ptak dat Doda aka blbouna nejapneho.. takovou sebereflexi bych od tebe necekal.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no ty kravo M1, ty valis....
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    kua, brnensky masakr :-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak Brňák přímo ne, ale +-. A vysvětluje to hodně, máš recht. :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LMAO ON JE BRNAK :DDDDD tak to mnohy vysvetluje :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KOUDY: Jeho taky ne, porovnávám fotky. První, co mě napadlo, když jsem fotku s tím týpkem viděl, bylo: "Koudy". :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    M1C4A1: to je tim ze si brnak a nikdy si me nevidel :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    http://guyforceshiswifetodressinagarbagebagforthenextthreeyears.com

jo a ten týpek mi připomněl vzhledově Koudyho :-))
    HASH
    HASH --- ---
    M1C4A1: clovek...hm...

M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    HASH: Protože jsem člověk?
    HASH
    HASH --- ---
    M1C4A1: proc delas gramaticke chyby ?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    HASH: Protože v nich jsou gramatický chyby a jsem pokročilejší uživatel než nějací referreroví mistři a dokážu chybu opravit a kvůli redundanci chybný příspěvek smazat. To čučíš, co?
    A proč sem pastuješ příspěvky, co jsou přímo na nyxu v jinejch diskuzích? Taky nějaká referral pokročilost? URL ti nic neříká?

Na Internet si to chodím ventilovat, protože se na něm vždy najdou jedinci, kteří mi to umožní. :)
    HASH
    HASH --- ---
    M1C4A1: proc mazes svoje prispevky ? lame...

Z vlastních zkušeností vím, že jsem-li nucen komunikovat s lidmi proto, že to potřebuji (např. nákup, dotaz na hodiny, když doopravdy nevím, kolik je, dotaz na cestu apod.), tak mi nedělá problém oslovit, protože prostě musím.
    Dobrý by bylo tuto "povinnost" nasimulovat a napadl mě způsob: Vytisknu si pár dotazníků a budu zastavovat slečny a ptát se jich třeba "Dobrý den, slečno, můžete na chviličku? ... Mám takový dotaz: nezašla byste se mnou na kafe?" Prostě na rovinu, přímo, hned - to, co bych normálně asi jen tak neudělal. Podle její odpovědi zaškrtnu ve formulářích ano/ne, případně se pak ještě můžu zeptat na věk a řeknu něco o tom, že se ten dotaz týkal nějakýho sociálního experimentu. Tím ze sebe svalím ten "pocit", že dělám něco takovýho jen pro to, abych si vrznul. :)

nezapichas si jak je rok dlouhej...smula no...

...proc si tu frustraci chodis ventilovat na internet ?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    CHOBOT: Referrerama machruješ a zadat heslo "pták" neumíš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam