• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALADARA+L+A+D+A+R = ilustrátorovy dědkocecky
    ALADAR
    ALADAR --- ---
    dneska sem se hrabal archivama, protoze prekopavam stary data z ceecek na disk. A nasel sem jednu presne 8 let starou vec. Byl to koncept na takovy animovany dobrodrzzstvi. Takovej barevnej papirkovej film, a kdyz sem dneska tu ilustraci uvidel tak me vazne zamrzelo ze sem to tenkrat neudelal .. no, mrknete na to :))) jednoduchy malovani pomoci lasa v shopu a pak nejaky to rozostrenicko :D

PHOB
    PHOB --- ---
    a ja si vcera poridil kometu, a mazeeec charaktery, moc se mi to libi... :) stjene jako autoportret cornholia :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    aladar: hod sem aspon ty wallpejpry cos delal holkam
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Tak nejak mrtvo, ci co... Ja jsem se tesil, ze tu bude kazdy den nova kresbicka a ja budu tise zavidet, dokonce jsem pod tvym vlivem oprasil svoje stare auditko, a ono nic...?
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Jojo:) Scenar (nebo spis synopsi) jsem cetl, nebudu prozrazovat nic, jsem na to fakt zvedavej a tesim se. Mozna jen dve veci: A) Takovej komiks bych si opravdu s chuti precetl, B) Pokud vim, neco takovyho tady zatim opravdu nikdo neudelal.
    PHOB
    PHOB --- ---
    jo a pandemii praseci chripky
    PHOB
    PHOB --- ---
    ALADAR: tak to sem docela zvedav. tesim se... je sranda, ze napr perak se nosi v hlave uz 50 let :) a nikdo ho zatim neudelal, teda krom honzy bazanta... a na to jsem zvedav ;) stejne jako na tohle, zaplet tam tajemno, maxipsa fika, foba, kooka, aladara, cornholia a mechanika :) a bude to pecka :))))
    ALADAR
    ALADAR --- ---
    par skicek z komiksu na kterem zacinam delat. Cornholiovi sem dal precist scenar, rekl mi ze to neni sracka :))) takze to udelam.
    Pracovni jmeno je Mechanik a nosim ten pribeh v hlave asi 8 let. Hlavni hrdina je plesatej chlapek, trochu nerudnej, s knirem. Dej se odehrava v 50tych letech v československu. Vic asi prozrazovat nebudu.

ALADAR
    ALADAR --- ---
    A strip do casopisu Strategie ...

ALADAR
    ALADAR --- ---
    Malej reklamni komiksik.

ALADAR
    ALADAR --- ---
    Vcera sem prisel na strasne jednoduchej zpusob jak delatrastry a uplne sem si to zamiloval :D
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    O, danke, mein Herr! Akorat nekourim a ty svaly mam trosku mensi.. ale ten nos jsi trefil;)
    TEMUJIN
    TEMUJIN --- ---
    ALADAR: dik! :D vzdycky sem chtel ostny na zadech jako ma stegosaurus :)
    ALADAR
    ALADAR --- ---
    PHOB: staci napsat sms kdy a kde budes a Aladar si te najde 8)))))
    PHOB
    PHOB --- ---
    ooo thanx my darling :) parada !! :)
    akorat takove dredy teda nemam :)
    btw dneska az do nedele jsem v praglu :)
    ALADAR
    ALADAR --- ---
    4 TEMUJIN 4 CORNHOLIO 4 PHOB

ALADAR
    ALADAR --- ---
    PHOB: ToonBomStudio verze 3.0
    PHOB
    PHOB --- ---
    ALADAR: a jaky konkretni toon boom pouziva pan ?
    ALADAR
    ALADAR --- ---
    _KOFILA_: nasrátek :) ... jj, kdyz je to vec ktera jde do tisku, tak to pinknu do vektoru (teda Danchez, on ma flash, ja ne .) ... ale takovyhe maly picicundicky exporuju rovnou jako png.
    Jinak bejt vykreslenej se cintiqem a toonboomem je snadny ;)

CORNHOLIO: Nic neopoustej, kapitam musi zustat do skonani sveta! ;) bububu buk
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    hehe, vida:) Ja jsem svoje misto k breceni opustil, ale mozna ho oprasim... Book!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam