• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALINEARTODEArs Morta Universum
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    GULDUR: ještě doplním:
    Snowlion - From Rome to Kingston, From R'Lyeh To Prague (2009 promomix)

    Mix dosavadní tvorby, který slouží zároveň jako pozvánka na akci Underground sounds v klubu K4 v Celetné (20.11. Do Shaska! a Snowlion)

    Od industrialu k dancehallu a přes dubstep zpět....

    Tracklist:
    Snowlion - Ancient one from the dephts
    Snowlion - Vepuauet
    Snowlion - Metal Worm
    Snowlion - Dance with Cthulhu!
    Snowlion - Joker (Tribute to Heath Ledger)
    Snowlion - Liquid Stars
    Snowlion - Gun in hand
    Snowlion - Mi Fyah
    Snowlion - Duchess's Dance
    Snowlion - Catism
    Snowlion - Cats & Monkeys in my ears
    Snowlion - Rose Oil
    Snowlion - Snow & Sand
    Snowlion - Blind Singer
    Snowlion - R'lyeh On Earth (New Jerusalem)

    total 36:56, 84,5 MB, 320 kbps

    http://uloz.to/2956712/snowlion-from-rome-to-kingston-from-r-lyeh-to-prague-2009-promo-mix-.mp3
    RON
    RON --- ---
    tuto neděli 27.9.09 od 19h
    • Rafani, DekadentFabrik, Bratři v tracku
    27/09/2009 19:00 důl Mayrau, (Kladno)
    kncrt, prjkc, prfrmnc / zveřejnil nojk 21/09/2009

    Unikátní hudební večer, který patří na Mayrau. Výběr kapel slibuje setkání
    s elektronicky zaměřenými hudebníky, jejichž živočišnost se přetavuje do rytmických songů-ploch zcela jistě oceněnými excentrickými tanečnicemi a tanečníky, kteří večer navštíví. Zážitek je umocněn prostředím bývalého dolu Mayrau. Koncert se odehraje přímo v magickém prostoru hornických šaten dolu. Bar v provozu.

    RAFANI- kruhovej noise ušpiněnej grafitem. Rafani jsou čtyři muži, jsou černí a šedí, vrčí a koušou kolem sebe. Mají své kritiky i obdivovatele. Ti první označují jejich akce za prvoplánové, vedené snahou „být vidět” (Milan Knížák je nazval srabáckými), ti druzí v nich vidí hlubší konfrontaci s hraničními tématy. Ať tak či tak, každopádně mají Rafani pevné místo na české umělecké scéně, o čemž svědčí i jejich dvojí účast ve finále prestižní Chalupeckého ceny (z textu Martiny Faltýnové - Rafani ukazují, jak je snadné ovládat, zesměšňovat a ničit).

    DEKADENTFABRIK – Dj Satan, David Cajthaml (ex Energie G) a hosté. Dub Elektronická session. Trip hopová jízda vnitřním ústrojím ovládajícím satanův ocas a jazyk. V těle naplněném dýmem se zvuk odráží od úderů srdce a je hnán reproduktory do tanečníků. Ještěr troubí na trubku dívce pod sukně. Je to hudba slepců orientujících se hmatem, čichem, sexuálním vybuzením a vnitřním zrakem při chůzi tanečním krokem po laně přes propast (všedního pracovního) času. Večer vystoupí s kapelou DekadentFabrik saxofonová legenda MIKOLÁŠ CHADIMA (leader MCh Bandu) a další hosté.

    BRATŘI V TRACKU – BVT crew z Kladna. Tvrdé experimentálně psychedelické vystoupení s Vj projekcí (NATURPRODUKT). Po vydařeném vystoupení v pražském Roxy hrají BVT opět poblíž rodného města. Koncert je spojen s křestem DVD. Jednoduchý název BVT-DVD. BVT připravuje pro koncert na MAYRAU výjmečné vystoupení> s hosty. Neúprosná psychedelie v hranicích tvrdých a bohatých beatů.
    V místě konání koncertu se nabízí mnoho vnitřních a vnějších paralel hudby BVT a dolu Mayrau.

    > http://www.mayrau.wz.cz/
    GULDUR
    GULDUR --- ---


    Všechny příznivce experimentu bych rád za nás za všechny pozval na naši akci. Univerzitní klubík v centru Prahy, dobré ceny na baru, gotické sklepy ze 14.století a hlavně sleva na ICIS!. Tak doražte ať je nás více :-))

    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    nemáte náhodou někdo kontakt na správce objektu v korunní 2506/106 na Vinohradech? Už tam bylo pár akcí, ty prostory sou celkem fér, ale nevím kdo to spravuje :/
    LUNDINITE
    LUNDINITE --- ---
    ALINEARTODE: michal Fridrich aka Electric fret
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    LUNDINITE: vydej jméno ,)
    LUNDINITE
    LUNDINITE --- ---
    ALINEARTODE: jj, ten clovek, co ho delal je i velice kvalitni promoter.)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    tyjo, docela pěknej plakát
    LUNDINITE
    LUNDINITE --- ---
    zítra Grrzzz a AVANT LA MORT v Brně v klubu Tuner.



    http://www.muzak.cz/index.php/kazzzzm/kazzzzm-4/
    RON
    RON --- ---
    ELS
    ELS --- ---
    WENOUSH: Super!
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    tak první várka fotek z ledáren
    http://ledarny.rajce.idnes.cz/ledarny/
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    no já jsem pro každou špatnost ;-) jednka teď připravuju nějaký autorský sety, takže bych se klidně rád někam vecpal a taky sháním muzikanty i ne-muzikanty na hudební experimenty, takže setkávání a dialog jest základem tvorby!
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    RON: moc díky ,)
    RON
    RON --- ---
    budu drzet palce, at se dari:) Pokud nebude sponzor, ktery zaplati alespon naklady na cestu kapelam ze zahranici + za pronajem prostoru atd.., tak nevim.
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    RON: hele myslím, že má. Trošku musíme změnit profil naší agentury, poněvadž úzká profilace se dneska holt nenosí, ale jinak si myslím, že to není tak beznadějné.

    U nás se na tyhle akce chodí taky, a kupodivu dokonce i jak popisuješ v Německu - pořád stejní lidé. Problém je jen v tom, že to jsou generačně lidé, kteří industriál poslouchali už v osmdesátých a těch už není moc. Ty mladší generace zase považují většinově povětšinou za vrchol industriálu NIN, s čímž se samozřejmě ti staří nikdy nesmíří a dobře tak. Takže podle mě ideální stav je pořádat takový akce, na kterých se snadno prodejné věci promíchají trošku s klasickýma. Konzerty nebudou prodělávat a zároveň se mládež trošku dovzdělá.

    RON
    RON --- ---
    myslis, ze tady to ma jeste smysl neco poradat?Na DLF jsem mel plno kapel co hraly na Maschinenfestu, nebo na Elektroanschlagu a kdyz jsem videl ty navstevnsti, tak to tu fakt asi nema cenu.V Nemecku to proste jede a tam na to lidi chodeji, ale taky to tam je taky jedna velka rodina, kde chodi skoro porad ty stejny lidi.
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    chystáme se dát dohromady akci s Ambassador 21, maschinenfest a electroanschlag. ráda bych to trošku rozhodila něčím vizuálním, nemáte někdo nějaký pěkný nápad, co byste na takové akci rádi viděli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam