• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZvfx, cgi, filmove efekty - tvorba, making of, rady, zajimave linky
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DANCHEZ: Supr! :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    cyve, to je "ten" psychoform.. ze starych dobrych casu digital abstracts.. pamatuju si jeho starou sajtu a prace co delal pro dieselboye
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EMBRYO: wow
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    http://www.psychoform.com/home.htm
    typek co delal cg modely lidi pro matrix . .hodne slusna prace
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ALERT
    ALERT --- ---
    BUBBLE: jsem si kvuli tomu vcera zase po letech dal ten starej, takze tesim se do IMAXu :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    nevite, da se u nas sehnat DV rebels guide?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    skvely clanek, diky hadiakovi za nalezeni tohoto blogu
    http://www.outside-hollywood.com/2009/03/color-theory-for-cinematographers/
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    BUBBLE: minimalne vizuelne si myslim ze to muze bejt hezky pokoukani ... este doufam ze slapnou poradne stejnym stylem i do kvality a cistoty audia ;]
    ALI
    ALI --- ---
    DANCHEZ: ja jsem pred nejakym casem tocil na d21, ale byl to fakt jednoduchej zaber, tak nemuzu posoudit... nicmene obrazek byl ok
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    BUBBLE: To by mohlo bejt slusny! :) Tesim se.
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    jak se vam libi tohle?
    http://film.moviezone.cz/tron-legacy/trailery/

je tam i hdcko dole
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DANCHEZ: Ja si ji objednal sice z USA, ale u nas se taky prodava, o neco draz a s 25p zaznamem, misto 30p, ale to nicemu nevadi, obvzlast, pokud natacis elementy.

Kvalitu zaznamu ma taky slusnou. Samozrejme trpi neduhem rolling shutter distortion, ale za ty penize je to i tak slusna kamerka.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    koukam na specifikace, 60i, 30p, 24p, 4:2:0 zaznam, moznost rovnou cucat 4:2:2 1gps do kompiku (s kartou samozrejme)... ale na greenscreen temer nepostradatelny.. a ve srovnani s poloprofi kamerama je ta cena fakt luxus.. nechapu jak sem ji mohl prehlidnout a ze sem na ni nikde nenarazil
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LOOCAS: to se mi nechce verit, uz nakou dobu takovou kameru hledam:) po rychlem progooglnuti (!) jsem u nas zadneho prodejce nenasel, kdes ji koupil?
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DANCHEZ: Jezis! Fields uz davno nefrcej. Dneska uz se delaj FullHD Progressive kamerky do 15K, velice slusny. Ja osobne mam Canon Vixia 20HG a jsem maximalne spokojenej. Na element-shooting je to idealni ze stativu apod... 24mbps kvalita zaznamu je velice slusna ve full HD rozliseni. Nemuzu nez doporucit.

Samozrejme je REDka apod. mnohem lepsi, ale za ty prachy... :) REDku ma napr. UPP, kde jsme to tocili. Osobne zvazuju koupi Scarlet, jestli/az vyjde. Ma bejt za velice slusnou cenu!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LOOCAS: jako normaln AVCHD interlacet? kokmprimovany jako prase?
    ..
    jinak redka je samozrejme nej.. ale ta cena:(
    asi ste ji meli pucenou co?
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DANCHEZ: To zalezi jak na co. Na "hero" zabery jsme pouzivali klasicky filmovy kamery, nebo REDku. Ale na VFX elements nam bohate stacila obyc konzumni HD kamerka za 15 tisic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam