• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIXYBurning Man Project
    PIXY
    PIXY --- ---
    burningman-webcast, Ustream.TV: 2011 Art Theme: Rites of PassageThere are moments of crisis and frisson in our lives which inform us that we've somehow...
    http://www.ustream.tv/burningman
    ALESP
    ALESP --- ---
    BIBI: Jo, zase jsem si to neodpustil. Fotky jsem pridal tady: http://www.dusttoashes.net/2010-Metropolis.php
    BIBI
    BIBI --- ---
    tk co, byl nekdo letos? fotky, zazitky.. )
    MASOO
    MASOO --- ---
    PERPLEX: luxus
    MASOO
    MASOO --- ---
    http://www.coolpool.info/bm
    Burning Man 2004-2009 by Tomas Loewy
    HMS
    HMS --- ---
    ALEF: kamos co zije v LA me take laka uz nekolikaty rok a snad i jo rozhodne to je na me daleko rici ze jedu ale snad jsem dalsi do tymu,,,,kamos tam jede hrat
    ALESP
    ALESP --- ---
    ALEF: Ja tam s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu. Vetsinou se objevim nekolik dni pred ojezdem v Reno, NV a take planuji tam prijet o den nebo dva drive. Jestli se rozhodnes za dobrodruzstvim tak mi dej vedet a snad bychom se mohli spojit jeste pred ojezdem nebo bych ti tal adresu kempu, kde me pak muzes najit. Je to neopakovatelna udalost, nemeskal bych ani minutu!
    LUCOMUNITTY
    LUCOMUNITTY --- ---
    ALEF: já to plánuju, určitě nabídku přijmi!!
    ALEF
    ALEF --- ---
    tak jsem prave na us. virgin islands a lidi co tu u nich bydlim jsou z organizacniho teamu burning mana a pozvali me abych tam prijel fotit, ale me se nechce jet tam samotnymu, nechcete nekdo taky jet? :)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    http://www.burnmonkey.com/burning_man_pictures.html
    jeste jedna mila stranka s fotkama
    ALESP
    ALESP --- ---
    PERPLEX: Diky za prijemne a povzbuzujici slova. Za poslednich par let se vzdycky s odstupem casu ohlednu na minulou akci a dojdu k zaveru, ze to byl vyjimecny rok.
    Predloni me BM organizace kontaktovala s tim jestli mohou puzit nejake z mych fotek pro sve prezentace a do sveho kalendare. To me inspirovalo k tomu abych hory fotek seradil a dal jim alespon nejakou organizovaou formu, kterou jsem pak pouzil za stavebni kamen dole zminene website www.DustToAshes.net Hlavni zamerem bylo pouzivat tuto web foto informacni stanici pro lidi kteri se me ptali na fotky a tak eliminovat nezcetne emaily s prilohama.
    Tezko vysvetlitelnou nahodou na tuto nove zkonstruovanou web pak narazila byvala kuratorka umeni BM (Christine Kristen aka LadyBee) a ta celou vec poslala vsem lidem pracujici pro BM. A to pak vedlo k one letosni vyjimecnosti kdy soucasna kuratorka umneni (Heather Gallagher aka CameraGirl) me pozvala na tym fotografu pro Burning Man. Krome drobnych dotacnich vyhod se mi hlavne podarilo usmlouvat misto na jednom ze stavebnich zvedaku a vyfotit celou akci ze zhora. http://www.dusttoashes.net/All.php?show=721&page=3&details=0
    Tim pro me 2008 byl vyjimecny. Na fotce se mi podarilo portretovat temer 1200 fire dancers v akci a dobre se ucastnici dav temer 50 000 lidi.

    Hodne fotek je podepsanych nahodou a pri teto udalosti plati, ze clovek musi byt na spravnem miste ve spravnou chvili. Ale vzhledem k tomu, ze to je mnoha-realitni akce tak se tech spravnych mist a chvil najde docela dost.

    Pral bych si aby i pristi rok (pokud dorazim) byl take necim vyjimecny ale vzhledem k tomu, jaka nekonecna fronta lidi a fotgrafu se chce prodrat k vyjimecnym mistum v klicovych momentech tak k tomu radeji pristupuji se skromnosti predeslych roku a ponecham vse nahode.

    Doufam, ze na sebe brzy narazime.
    PIXY
    PIXY --- ---
    BURNING MAN 2010 TICKET INFORMATION

    We'll keep this short and sweet. Tickets for Burning Man 2010 go on sale on Wednesday, January 13th, 2010, at 10am PST. All the info you need to know to prepare yourselves for that auspicious day of glory can be found on our ticketing page:

    http://tickets.burningman.com

    Now, every year there's a big crush of people hammering at the site to get the cheapest tickets possible (our systems will be ready for the onslaught), and there's a general gnashing of teeth about the whole thing. In light of that, we'll just offer the following gentle reminders (please indulge us):

    a) If you don't end up getting one of the cheapest tickets, it's only a little bit more money we're talkin' about here, and (trust us) you'll completely forget about that extra cash when you're standing on the playa, basking in the mind-blowing wonder that is Black Rock City ... and

    b) in the spirit of supporting our (economically diverse) community, we really do encourage you to purchase the highest priced ticket you can afford, as it leaves the cheapest tickets for the folks who need them most, while subsidizing the same. It's all about the love, people.

    So, take a moment to consider that ... breathe, and chill. And then go get your tickets!
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    ALASP: tak to hluboce smekam, http://www.dusttoashes.net asi nejzdarilejsi fotogalerie z BM vubec... a to uz jsem jich za ty roky, co po vyletu do Nevady stale jen zavistive uslintavam /a nebudu v tomto klubu jiste sam:), uz par prolezl....
    MAJDALENKA
    MAJDALENKA --- ---
    možná trochu OT, tak pardon
    hra byla povedená, až na bandu emo děcek v prvních řadách, který se hystericky chcechtali při jakymkoliv použití vulgarismu...vedle mě seděli starší americký manželé, že prej sou z Colorada a znají se s Kelly Mc Alisterem, tak se přišli podívat, jak to tu v Praze nastudovali. jenže neuměli česky a tak se dost nudili (ten pán to tam pak začal zařezávat:). Hru každopádně doporučuju!
    KAROLINKA
    KAROLINKA --- ---
    MAJDALENKA: uz jsme na tom byli a muzu jenom doporucit, byla to prca:)
    MAJDALENKA
    MAJDALENKA --- ---
    tak sem si koupila lístky na tu hru Na Zábradlí na listopad (byl tu na to odkaz), dám pak vědět, jaký to bylo!
    POKERFACE
    POKERFACE --- ---
    jo jo dostat se tam je dlouhodobej sen doufam ze to nekdy klapne : )
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    zdarek .. o burning manovi som prvy krat pocul pred 6. rokmi a od vtedy je mojim velkym snom to zazit ..na buduce leto planujem cestu do statov tak ma napadlo ze by som to zakoncil burning manom a splnil si hned dva sny :D .. akurat ze v mojom okoli nie je nikto kto by zdielal podobne nadsenie .. takze ak by sa nasiel este niekto kto ma podobny smer na buduci rok budem rad :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam