AFRE: No nas jede 8, 4 uz listky maji a ted prave premyslime, jak se dostat dovnitr a jak to uhrat. Mel jsem ted dlouhou diskuzi s kamosem z NYC, co to pro nas tmeli a ten rikal, ze to posefuje, tak mu verim, dycky slovo dodrzel... Tak uvidim, kdyztak si dam proste trip po USA a pokoukam se aspon po kraji.
Nakonec jsem si koupil Molecka bryle, tak snad se nebudou moc mlzit, az to pijde. Beru starou BW taktiku, do te vsechno nalozim a mam kompaktni baglik se skvele rozlozenou vahou na den i noc a zada si necham promee kryteho camelu aby mi nevarila voda volna, aby se to zvladalo vsechno cyklit...
Jeste mi reknete, jak resite spani v tech umornych vedrech, kdyz stan? Premyslim nad variantou stan s prechodkou, abych alespon trosku eliminoval ten pisek (ktery se stejne dostane vsude to je mi jasny) a nad nej ve zdravem dostupu plachtu, abych alespon odfitroval trosku slunecni zareni. Berete si spacaky nebo jezdite jen s dekama a felite vv obleceni a dece pres noc? VIm ze teploty klesaji k nule, nicmene mi jde o vas pocit, co bylo zapotrebi...?
A posledni vec. MRE, ma smysl to brat nebo se mam soustredit spis na suche a nevarene pokrmy?
Predem diky a sorry za dalsi naloz ;)