• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIXYBurning Man Project
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    SHAMAN23: Pak se zastav, budem v RV kempu, 3:15 and Geek ;)
    Ptej se po čechách, budem tam jedinní :D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KOERHE: super, dík
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    Ahoj všichni, nevíte někdo o lístcích? dneska nás vypek ten omg sale... kdyby na to přišlo tak by se nám hodil i samotnej vehicle pass. za jakýkoliv info budem vděčný na tisíckrát!
    AFRE
    AFRE --- ---
    RYGMIS
    RYGMIS --- ---
    Po dlouhe dobe maly update (ja jsem proste v pouzivani Nyxu marna, sorry)...


    Spustili jsme kampan From Prague to Burning Man - https://www.facebook.com/pages/From-Prague-to-Burning-Man/839643992784487

    In-Sight-Out je dalsi cesky projekt, ktery bude na Playe, a to v ramci https://www.facebook.com/BurningManMidway

    Ve ctvrtek 4. 6. od 19:00 je sraz v CrossClubu - vsichni vitani.
    Burning Man uz davno neni jen ta vec v pousti a jak se zapojit se muzete dozvedet prave na takovychto srazech...anebo napsat na czech@burningman.org
    KAREN
    KAREN --- ---




    The Temple of Promise | Voices of Burning Man
    http://blog.burningman.com/2015/03/building-brc/the-temple-of-promise/



    (vypujceno od Milise z vizualnich postrehu)
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    MRTVY_KENNY: Najdi mansterwheel na FB, když napíšeš tam, určitě se napojíš na ty správné lidi :)
    Jo a gratuluju k pořízení lístků :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    po necelych dvou hodkach vyprodano.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak nakonec to bylo docela inteligentne zvladnute, clovek klikl napresno a zaradilo ho to do fronty, je mozne, ze tam probehl jeden restart, ale na venek to jen napsalo, ze je clovek ve fronte a za jak dlouho bude odbaveny (a chvili to psalo, ze je fronta zapauzovana.) jinak teda start prodeje v 9 a 9:35 koupeno.

    jinymi slovy dva ostravaci se tam budou presunovat taky. nic nestavime, zatim tezko rict jak terminove (podle letenek), ale je ti nekdo kolem toho manster wheel?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    dneska v 9 teda lupeny naostro.

    takovy fun fact je, ze mame 12:14 a oba weby - jak http://tickets.burningman.org/ tak system, pres ktery to zrejme bude - http://www.ticketfly.com/ jsou aktualne down. coz me tak napada, ze to zpusobili jen blbi evropani, co nerozumi casovym zonam a netusi, ze 12pm PST neni to same co 12pm CET...?

    :))
    SINC
    SINC --- ---
    MRTVY_KENNY: chapes to dobre, ta dnesni faze je jen od toho, ze te bez ni nepustej do ty dalsi :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    snazi se nekdo o lupeny?
    rsp. uplne mi neni jasne jak je to udelane, dneska se pred-registruje a pristi tyden probehne klasicke zahlceni serveru? :)
    k cemu je dobra ta dnesni faze?
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KOERHE: To ne. Punkacem jsem byl roky, ted uz mam rad sve zazemi a urcitou uroven. Nepotrebuju usetrit par litru a misto toho letet ve tri rano z Vidne s 18 hodinovym prestupem nekde v Novem Dili. Stejne jako bych uz asi nejel jen tak s batuzkem v osobaku nekam na kraj mimo vetsi celky, abych usetril co ja vim 100 dolaru za to byt nekde, jako jsme byli s Velboudama. Jde to, vim to, hafo lidi to dela, nicmene uz jsem na to asi moc pohodlny ;)
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    ZOLTAN: Na punkáče = utrpení ? :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    My jsme u Velbloudu platili 50 na hlavu a za to byla spolecna kuchyn a voda, kterou vozili v nepravidlenych intervalech. Vic nic, predpokladam to vsude je jiny. S tim jak jsme byli rozlitani nakonec kazdyn ekde jinde jsme si rekli "kkazdy den na sedmou tady" nicmene ne vzdy se to povedlo dodrzet.

    Jinak teda bez RV nevim no. Jelo nas 6 tedy teoreticky do dodavky akorat. Kdyz to vynasobim poctem dni a potrebou opravdu jednoho galonu na cloveka na den (vcetne vareni a toho, ze se jednou za dva dny osplichnul) jsem rad, ze jsme brali RV a bylo jak ty meganaloze vody odvezt. A stejne nestacila a jsem rad, ze jsme u velmbloudu mohli cepovat. Nechtel bych nekde prosit o vodu uprostred festu...

    Za 35 si to nedovedu predstavit. Teda asi to jde, ale nedovedu si predstavit ty podminky, za jakych tam clovek jede a je... Nas staly jenom nejlevnejsi pohodlne letenky Praha - Salt Lake 30... To znamena ze jsme leteli v normalni hodinu, z Prahy primo do Salt Lake a prestupy navazovaly po cca 3 hodkach cekani.
    Predpokladam to za mene jde, nicmene pak to musi byt mene a mene dovolena a vic a vic na punkace utrpeni. Osobni nazor...
    SINC
    SINC --- ---
    tady si muze kazdej zkontrolovat, jestli po nem nezustal odpad: http://blog.burningman.com/wp-content/uploads/2014/09/MOOP-MAP-2014_DAY-4_3500w.gif
    GRISS
    GRISS --- ---
    nehledě na to, že bys měl mít s sebou aspoň 5l vody na den a to do auta se všema krámama a krámama a vodou kámošů nenarveš:) nebo aspoň já si nedovedu představit, kam bychom to my nacpali :D ...ale jsou i levnější kempy, kde máš zase trochu jiné věci nebo třeba jen vodu a pak je ta cena zase někde jinde....ale musím říct, že dát si k večeři ještě třetí den po příjezdu čerstvou zeleninu, guacamole s tortilou a uzené s fazolemi a cizrnou, sednout si do stínu a otevřít si ledové pivo...hmm, mňam..má to něco do sebe
    SINC
    SINC --- ---
    Nebejt v kempu, tak clovek prijde o polovinu Burning Mana. Na tom to cely stoji.

    My jsme se v kempu skladali kazdej 250$. Za to jsme nakoupili bar, jidlo, vodu a dalsi veci na celej tejden. Pronajal se velkej truck na odvoz stanu a vseho dalsiho vybaceni. Skoro nic jinyho jsme s sebou na festival nevezli, co se tyce jidla a alkoholu. Coz si myslim, ze vychazi dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam