• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRTickety,lupeny,lístky na akce..prodej,koupě,výměna..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    prodam listky na LACROSSE PRAGUE 2009 - FULL EVENT TICKET predani v Praze mam 4ks
    MONIQ
    MONIQ --- ---
    prodám lístek na depešáky 25.6. v praze, stání pod podiem, cena 1400, předání v brně
    NATALKA
    NATALKA --- ---
    Soutež o tři volné vstupy na festival - Reggae Ethnic Session meets RealBeat: 26.6. - 28.6. 2009 - na rastamasha.cz
    LUSY
    LUSY --- ---
    taktéž prodám lístek na Motley Crue a take na Limp Bizkit, na oboje jeden listek... Cena dohodou
    BABBA
    BABBA --- ---
    Ahoj prodám lístek na koncert skupiny Mötley Crüe, který se koná ve středu 17.6.09 v O2 Areně od 20.00.K sezení za 900,-. V případě zájmu pošta!
    KLAR
    KLAR --- ---
    nabízím 1 lístek na zítřejší Symfonii Pán Prstenů do Kongresáku- od skladatele i filmové hudby Howarda Shora. Bohužel nemůžu jít, pův. cena 400,- prodám za 250,- (případně i domluva)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    .. mam zatim neomezeny pocet listku na BioNebio goatrance festival, zatim i se slevou:)
    předprodej viz http://www.nyx.cz/index.php?l=notepad;note=72413...
    info o akci [ Bio, Nebio... / festival / 22.5.2009 / CR - Stredocesky kraj - lesní tábořiště Tišina, Kožlany u Rakovníka ]
    ELS
    ELS --- ---
    Vida, to se mi teď hodí... :)

Mám lístek navíc na dnešek do Retra - viz. [ Drum Affection, Retro Music Hall - Praha / party / 8.5.2009 / CR - Praha - Retro Music Hall ]

Tak kdo by měl zájem, nechť se mi přihlásí do pošty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam