• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRTickety,lupeny,lístky na akce..prodej,koupě,výměna..
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    koupim listek na colours:)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    vyhrála jsem 2 lístky na Serje Tankiana a sobecky je chci zpeněžit, jelikož nejdu :-)

takže nabízím za 1100 Kč oba 2 lístky.

(v prodeji je za 750Kč za 1 lístek)

SERJ TANKIAN ELECT THE DEATH SYMPHONY
    24.6.2010 20:00 Incheba Aréna

Praha (Karlín, Holešovice)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    ahoj. sháním dva lístky na Respect festival, kdyby někdo měl. stačí na sobotu
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    nabizim 3 listky na DUKA ELLINGTONA - ctvrtek 22.4. V lucerne na sezeni hned u podia 1000kč/ks
    TVX
    TVX --- ---
    tak jsem byl v pokladne Lucerny a prej hodinu pred koncertem prijdou od poradatele lidi vydavaj na kody ty vstupenky.
    AGLAIS_MAGLAIS
    AGLAIS_MAGLAIS --- ---
    TVX: to je dost podivný...
    TVX
    TVX --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s lístkama z http://www.moveticket.cz ?
    Jsem z jejich obchodnich podminek ponekud magor...
    Po zaplaceni vidim dva alfanumericky kody, v obchodnich podminkach je neco o predlozeni kodu v prodejnim miste a ze dostanu listky, to jako na miste koncertu bude fronta na pokladnu lidi s kodama a nekdo je tam pretukava do kompu akontroluje a podle toho dava ostry lisky
    KRISTYAN
    KRISTYAN --- ---
    Prodám 2 lístky na Method Mana 2.4. v Sasazu - za 400 jeden, jestli má někdo zájem pošta
    KAREN
    KAREN --- ---
    Shanim 1-2 listky na Parova Stelara 2. 4. v Akropoli, nemate nekdo? ;/
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    kdo chce 2 lístky na Scorpions.. řekneme 200 za jeden :-)
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    Prodám 2 lístky na koncert Tokio Hotel. cena 1.000,- za oba. Tesla arena dne 15.3.2010. Info v poště.
    DZINDRA
    DZINDRA --- ---
    Prodam jeden listek na Rammstein v Ostrave, 13.3.2010, zajemci do posty.
    TESI_JR
    TESI_JR --- ---
    2 listky do sasazu tenhle patek na decadance pharao party! ted za 390 za jeden lupen, na miste 500, ja davam dva za 400, kdyby mel nekdo zajem, posta:)
    KACHNI_KACHNA
    KACHNI_KACHNA --- ---
    Nabizim listek na dnesni koncert BEAT TORRENT (dj Pfel a dj Atom.....Absolutni (tj. svetova) spicka djingu) v prazskem Lucerna Music Baru za 150Kc!!!(puvodni cena 250)...Dnes od 21:00!!!
    AGLAIS_MAGLAIS
    AGLAIS_MAGLAIS --- ---
    Lísky na Stereo Total sehnány + hlásím, že eventim.cz slibuje během jara rozšířit spolupráci s eventim.de, takže už možná nebude tak složité kupovat v Čechách lístky do Německa.
    BABBA
    BABBA --- ---
    AGLAIS_MAGLAIS: doporucuju kdyztak koupit tady http://www.eventim.de/ uz sem tam nakupoval 2x a vzdycky v pohode!
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    BRNO ! Opět nějaké lístky naprodej.

2ks - Aneta Langerová tour 2010, 16.2.2010 od 19:30 v Semilassu (200Kč/kus)
    2ks - Kryštof tour 2010, 23.2.2010 ve 20:00, BVV Brno - hala P. (200Kč/kus)

Osobní převzetí Praha/Brno. Možno také zaslat. Více info v poště.
    AGLAIS_MAGLAIS
    AGLAIS_MAGLAIS --- ---
    Hledám někoho, kdo pojede teď někdy do Německa a byl by ochotnej koupit mi několik lístků na koncert STEREO TOTAL (Berlín, 29.5. 2010), předání lístků a peněz pouze osobně ( Praha ). Podrobnosti sdělím v poště.
    AGLAIS_MAGLAIS
    AGLAIS_MAGLAIS --- ---
    ciao lidi, off nyx kamarádka se ptá jestli někdo neprodává lístek na Amandu Palmer do Vídně. Ozvěte se mi kdyžtak do pošty kdyby se někdo našel.
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam