• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAICAMlékojedy - Free-d-bar:::
    PAICA
    PAICA --- ---
    hahaaaa - mam tu jedno profi video z naslaplyho pondeli :)
    http://www.youtube.com/watch?v=JOAruuOkdxE
    SPOOKATOR
    SPOOKATOR --- ---
    PAICA: JUCHUCHUCHUUUUUU . . .
    no tak to je paradicka:0))
    to se ke mne dostane . . . . . . . . dekuju . . . .
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    PAICA: to je skvělý, juchuchúúúú
    EDDRUM
    EDDRUM --- ---
    PETRUSSH: to bude tim piskem
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    DAVELXR: byly povinnosti takze jsem nemohla zustat na cely zbytek husosvatku, ale ty dve hodiny od poloprobuzeni do uplnyho probuzeni jsem musela poslouchat jednu smycku dokola a dokola a dokola a dokola -//-
    PETRUSSH
    PETRUSSH --- ---
    výborná party, ještě teď sem rozlámaná a bolej mě kolena z celonočního hopsání .)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    AKISAN: proc to je jejich vec vid :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    HEPTA: bych to házel rovnou do vody i s těma šmoulýma tekkenama.
    DAVELXR: tak ste mu to měli jít vysvětlit)))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    HEPTA: tak proc si neprisel / la na hlavni..my sme od nakejch pul7 od rana pokracovali az do 5 odpoledne asi :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    AKISAN: no ale na parkovisti, to nepatrilo k nam :) na stage se jely jen housky :))
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    AKISAN: do úmoru, asi se to zaseklo
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    HEPTA: cože? tam nějáký dítě valilo šmoulý tekky ráno?
    PAICA
    PAICA --- ---
    SPOOKATOR: nazdar - vyhrabala jsem vcera vecer tvoji nausnici :))

myslim, ze si ji k sobe vzal zaza nebo petr mach - rikali, ze je tvoje......kdyby ji nemeli oni, tak bude snad na baru ,)

HEPTA
    HEPTA --- ---
    party byla vazně paradni, hudba i free-D crew super, od 5 mam okno, ale predpokladam že i potom to bylo fajn,

jedinou pripominku mam - obsluha tekno stage na parkovisti ma jediny stesti, ze jsem nemohla vstat jinak by doslo k tezky konfrontaci nazoru na vhodnou ranni hudbu
    SPOOKATOR
    SPOOKATOR --- ---
    Zdravim)))
    taky se pripojuju . . ta akcicka byla fakt nejlepsi :ODD
    nasel sem kamosce kabelku,moji protulkyni mikinu a Ja sam stratil jednu nausnicu,sakra!!Vypada jak roztahovak,ale je to deravi.Z chirurgicke oceli.
    Tak kdyby se nekdo hrabal v pisku okolo baru a nasel ji,tak prosim do posty.
    ODMNENA TE NEMINE . . . . . . . . . . . . . . . . .
    je to pokus,diky.))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DAVELXR: souhlas ze barmani a celkove crew z Mlekojed by meli slouozit jak priklad ostatnim z Prahy a okoli))) měli by se autobusama na ne jezdit koukat jak se to ma delat a chovat se))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    AKISAN: no my sme tam nakonec byly az do druheho dne do odpoledne :)) nonstop se hralo (krome maly prestavky rano, kdy se to melo ofiko vypnout :)) v noci plnej kotel, perfektni atmoska..super!

jeste jednou big up cely Mlekojedy crew..hlavne barmanum za neuveritelnou vydrz!. )
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAICA: hehe...my dekujeme vam..bez vas by to nebylo....no já když zavřu oči tak vidim ty slečny v plavkách na podiu u nás...sem normální????? ,)))))
    PAICA
    PAICA --- ---
    EDDRUM:
    AKISAN: diky vsem, co nam tam delaj takovou mtv atmosferu :) oba mejdany byly epesni :) jen ja melu z posledniho - jsem po tejdnu tam cela odrena a namozena a kdyz zavru oci, tak hrabu pisek :)))
    EDDRUM
    EDDRUM --- ---
    AKISAN: ja na MTV nekoukam:)je to na me moc...
    jj prani tam litali vcera:-))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam