• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAICAMlékojedy - Free-d-bar:::
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    heeey... vám aby se někdo zavděčil.. makám, kočky.. jinak to nešlo udělat:-/
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    DUSSICKA: skoda ze to nemas tejden predtim, to budem mit s jjenys damskou jizdu:-)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    FIALLKA: :P ... no cas je nokompromisni to teda :)
    FIALLKA
    FIALLKA --- ---
    muroid: to bude tim, že už jsi starej pardál :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PISKOT: njn jeste mladoucky jesterky a jesteri :) .... to pro me prvni akce ne, ale akce naprosto libova :)... vubec na zacatku byly akcicky s docela jinou atmosferou nez dnes
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    PISKOT: kdyz o tom premyslim tak pro me asi taky :))
    PISKOT
    PISKOT --- ---
    MUTOID: pro me uplne prvni akce s tim, ze jsme se tam sli jenom kouknout a nakoupit proviant a pak zpatky na PSH co byli v Acku, ale zpatky jsme se uz nedostali :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---

PISKOT:
    PAICA:
    tyo to teda tj to byla pecka maya na piskovne tenkrat, tam jeste nebylo totalne nic :D.... njn magicka 0 :D ... kua to to leti :)
    PAICA
    PAICA --- ---
    PAICA
    PAICA --- ---
    PISKOT: tyve to je jasny - kdo si to ma furt pamatovat ,)
    PISKOT
    PISKOT --- ---
    PAICA: aha, ja prave myslela, ze ta strkanice byl prvni rocnik :)))

AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAICA: congratz))))
    PAICA
    PAICA --- ---
    PISKOT: nalozeny visne v kofejnovym lihu a merkury na piskovne si osobně pamatuju :) , ale to uz tam stan stal ... ta czechtekova strkanice byla 2001 jak pises, ale to uz byla pro bar 2.sezóna...

prvni ohlaseni provozu a program mám v análech k 21/5/2000 - takže je to tak...

každopádně stále máme desátý narozky že :D

PISKOT
    PISKOT --- ---
    PAICA: hele podle me je to 2001 prvni rocnik
    pac v roce 99 byli kurivody a tyden predtim v mlikojedech delal Lukas s Kutikem Mayapur party

v roce 2000 byla Lipnice a to zadna piskovna nebyla, delali merkuri jenom svoje dychanky s nalozenejma visnema v kofejnovym lihu

v roce 2001 byli Doksy a to tam byl poprvy stan s tim, ze jak se ukoncil czechtekk,tak pak vetsina aut jela na piskovnu a trosku se to tam vecer strkalo :)

takze tenhle rocnik je 10 ;)))
    PAICA
    PAICA --- ---
    MUTOID: no vono je to vlastne jedenact :))))
    loni si celou dobu si řikam - 2000-2010 - to mame deset let , tak to bude velky...blabla...a pak najednou v poklidu doma po nejakym hodne trefnym brku v pulce srpna zjistim, ze jsem sakra ja krava blba nepocitala nulu - takze jsem regulerne prosrala 10.vyroci :)))

aaaale prohlasila jsem prvni rocnik za nultej a s velkejma famfarama muzeme slavit desate vyroci...jupiii!

ale jinak dobry...tak nic...dal :)
    PAICA
    PAICA --- ---
    TNC: tak tomu rikam happyend :) supr!
    TNC
    TNC --- ---
    PAICA: jak jsem psal jiz jinde... penezenku nekdo nastesti prohodil pootevrenym okenkem do auta ale nasel jsem ji az kdyz jsem chtel odjizdet, jelikoz byla zapadla dole ve schudku. nastesti jsem bloknul jen kreditku takze nic moc skoda.. hlavne ze jsem mel vsechny doklady
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PAICA: tyo to uz je to deset let? no wooo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam