Výplach pochvy Coca colou
"Když jsem chodila ještě na střední, vyspala jsem se s klukem, kterého jsem potkala ten večer na diskotéce. Za pár dní jsem dostala kvasinkovou infekci, a protože jsem byla přesvědčená, že jsem se při sexu něčím nakazila a bylo mi jen šestnáct, bála jsem se jít k doktorovi. Kámoška mi poradila, že na kapavku a další pohlavní choroby je nejlepší udělat si výplach pochvy Coca-Colou.
Limonáda se prý musí hodně zchladit, pak s ní hodně zatřást, aby po otevření stříkala, udělat svíčku (zvednout nohy a pánev do vertikální polohy, pozn. red.) vsunout si do pochvy hrdlo láhve a všechnu Coca-Colu si tam vylít. Když pominu akrobatický výkon, který jsem musela předvést, abych to dokázala uskutečnit, a to, že jsem nápojem polila vše kolem sebe, byl výplach skutečně lahůdkovou záležitostí. Neskutečně to štípalo a svědilo, což jsem tenkrát považovala za projev likvidace bakterií. Kvasinková infekce se tím samozřejmě ještě zhoršila a po jednom protrpěném a proškrábaném dni jsem stejně skončila na gynekologii, protože už jsem to svědění nemohla vydržet."
Ilona, 30 let