• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: no bude, tím, že židle nebude celá na koberci nebo celá na podlaze, tak budeš při jejím pohybu neustále zachytávat okraj koberce, navíc ta židle se bude na tvrdé podlaze a koberci jinak "pohybovat"

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    melo by jit o realizaci
    pokud bych mel zit s predstavou ze bude v kuchyni neporadek nemohl bych projektovat luxusni kuchyne...
    obraz by byl fajn to je pravda
    koberec pod stolem nebude branit manipulaci se zidli, proc by mel? je to koberec...
    kazdopadne dik za nazory, jsou pro me cene

HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77:
    abych pravdu řekl, mě se barevnost té kuchyně moc nelíbí (mám jiný vkus, to není výtka), ale imho bych na tu stěnu vrznul obraz nebo zrcadlo)

a asi bych zvážil ten koberec - takhle je dost na nic - židle budeš mít na půl na koberci a napůl na dřevě, takže se s nimi bude blbě manipulovat
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    RASTARD77: promiň, po tom, co jsem byla u dvou předělávek kuchyně, myslím především na praktičnost a na to, že prostě ta kuchyň nikdy nebude takhle uklizená, tak si tam představím bordel a pak tam některé věci působí rušivě... ale pokud tohle nemá být realizováno a "jen" si to umístíš do portfolia, tak proč ne:]
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    pravda je taková že ta tapeta tam je spis abych zaplac to bily misto...
    nicmene neni urcena pro korenky, myslim si ze kdyby zustala a ty policky na ni taky a na ty policky by se dala zajimava dekorace tak to muze vypadat dobre...
    kazdopadne na tu tapetu uz teda priste kaslu :)))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    RASTARD77: no, buď mě ruší ta fototapeta, anebo ty dvě poličky na ní... chápu, že jde o co největší užitnou odkládací plochu, ale když si představím, že na těch poličkách mám kořenky, tak mi celá fototapeta vyzní komicky...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    tu fototapetu tam dáváš z nějaké zvláštní záliby v osmdesátých letech?
    nic proti, já si třeba ujíždím na padesátých:-)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    něco nového...

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj tady je jen takova malynka kuchynka
    je to srovnani KD vs REAL
    docela se musim pochvalit... nikdo jiny to za me neudela :)))
    jak se libi??? ci nelibi???
    dik

RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj je to spytlikovany v KD kitchen draw, na netu je volne na stahnuti trial verze.
    S cad programy bohuzel kompatibilni neni.
    S deskou stolu mate asi pravdu, puvodne jsem mel bilou, jako skrinky, pak jsem to chtel jeste nejak ozivit a trochu jsem to prehnal.
    Texturu na podlahu jsem hledal dlouho .)
    Jo jinak s KD se mazlim fakt uz celkem hafo casu, vymacknout z toho neco takovyho, jako je na tom obrazku, je fakt spis zazrak :)))

BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    WWERA: v cem je to spytlikovany? to vypada dobre...
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    RASTARD77: ten plakat nocniho mesta v pozadi mi tam nejak nesedi.Ale jinak asi dobrej soft. je to kompa s CADem?
    ADIE
    ADIE --- ---
    RASTARD77: nooo...taky...ta deska stolu si myslim je uz prilis..je zahlcene mnoha materialama...dobra textura podlahy..:)
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    RASTARD77: a ten koberec mi tam moc barevne nejde
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    oki diky za nazory, vedet jak to vidi ostatni se vzdy hodi
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    RASTARD77: pripada mi to trochu preplacany. Obzvlast me rusi deska stolu a kuchynsky linky
    WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77: dala bych pryc par blbosti aby to bylo designove ciste
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    hodnotte kritizujte komentujte
    moje posledni prace
    vytvoreno pouze programem KD (kitchendraw)

LINUSE
    LINUSE --- ---
    Neznate nekdo nejake designove bazary? Nebo bazar kde by vykoupili i drahy nabytek? posta diky!
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    nevíte náhodou o nějakém bazaru kvalitního starého nábytku (50.-70. léta)?
    pokud bude v ČR budu rád, ale nepohrdnu ani Rakouskem a Německem (do 400 km od Prahy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam