• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    RASTARD77: ja bych tu tresen zmenil treba za jakoukoliv barvu -lakovanou -nakou RALku, nejlip 2 nakombinovat a pritom bych taky vyhodil ty chromovany madla a dal tam neco originalnejsiho a nebo uuple pryc a jenom vyfrezovat to desky uchyty..
    Svetylka nahore imho nemaj moc funci, taky bych se nebal posunut uloznej prostor nahoru a vyhodit tu stojatou skrin - a ma-li bejt kotel zakrytej, tak bych tam dal treba jenom uzsi policky
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ok ok ok
    RADO1
    RADO1 --- ---
    RASTARD77: CERTICA: IMHO extremne smutna kuchyna. Navrhujem vyhodit tu hnedu a dat tam nieco odvaznejsie...
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    RASTARD77: hah... že jezdíš každý rok do Milána ještě neznamená, že jsi schopen třeba to, co tam vidíš, uvést do rozumné praxe:] no offense:]
    WWERA
    WWERA --- ---
    GKATIE: jj mas recht :]
    GKATIE
    GKATIE --- ---
    RASTARD77: popravdě na těch židlích by se nedalo sedět a za nima by ses asi taky moc dobře s talířema neprotáhl, už je to trochu nuda všechny ty kuchyně jsou nastejno.
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    RASTARD77: nevim co je na tom k uvědomění? já jezdim každej rok do kojčic a taky se tadyk s tim nechlubim ;-)
    STRANGEM
    STRANGEM --- ---
    RASTARD77: soráč, ale sem taky vobyčejnej člověk a mám malej byt, ale už jenom to, že sem na kuchyň přes přítelkyně protesty prosadil takovou tu vyšší pracovní desku, s plastovou hranou a celou šedou to zvedlo vo 200% - pod tim je třešeň, šuflýková, žádný votevíračky a spokojenost v rámci peněz, kerý sme do toho bylo schopný nacpat ;-)

a ten příplatek na desku byl cca tisíc ká, voproti tej strakatej :-D
    WWERA
    WWERA --- ---

CERTICA
    CERTICA --- ---
    krasny napad, aj ked neviem, pre koho je urcena. Na rodinne varenie to asi nie je...

CERTICA
    CERTICA --- ---
    mnami :)

CERTICA
    CERTICA --- ---
    osobne by som brala aj tuto, ale na nu nemam ani prachy a ani miesto :)

JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    WWERA: :-(
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    je to kuchyn do maleho bytecku pro bezneho clovicka ne do vily pro milionare .)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    4wwera lmao
    WWERA
    WWERA --- ---
    RASTARD77: jako sory ale podle me to s designem nema nic spolecnyho, ta seda deska i barva kuchyne je podle me hnus :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    CERTICA:
    RASTARD77:
    chmpf... pošta... děkuji...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    jo beru jen nechci abys byla nastvana ze jsem ti to slibil na dnes kdybych to nebral jako zabavu tak to nedelam .)
    ahoj
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Ved Ta nenutim ;) Ak nemas cas, vobec sa nestresuj :) To by uz nebola zabava /teda neviem, ci svoju pracu beries ako zabavu/...
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    jéé ty me zabijes ale vydrz prosim jeste do zitra mam moc prace...
    dik ahoj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam