• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WWERADESIGN FURNITURE GALERIE
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    1. ty vestavné skrine uz tam jsou
    2. z boku (pohled ktery neni videt jsou soupaci dvirka a potravinovy ulozny prostor, kdybych nechal skrine v rovine tak je to prekreje a nepujdou otevrit
    3. nelze
    4. a kde pak bued myci centrum?... musel bych komplexne zmenit navrh a to bohuzel k proporcim prostoru (soucasnym nelze)
    5. prekazel by :)
    nekdy je to takova slozitejsi prace bejt "kuchynar" je to o tom ze lide neuvazuji komlexne, nejdriv poridi skrin, pak stul, .... , je pak dost tezke do toho neco zakomponovat aby to vypadalo na 100% dobre, spis nemozne, jo neco jinyho by bylo navrhovat to cele od zacatku (tedy pouze interier, zbytek architekt)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: jestli je zákaznice maličká, tak máš moc vysoko mikrovlnku;-)

mně právě připadá, že takhle je ten odsavač největší dominantou v tom prostoru
    argument "zákazník to chce" chápu, to byla spíš filozofická otázka, jestli to zákazníci chtějí, protože to tak všude vidí (já oobně doufám, že něco tak velkého v kuchyni potřebovat nebudu:-)

a ještě k tomu konkrétnímu případu - tohle má možná vyšší výkon, ale ta výsuvná (se schovaným motorem) by zase byla tišší
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    ahoj, jde o to ze zakaznice je malicka, jinak odsavac je designove zajimavy, co se tyce cisteni asi nic moc, ale rozhodne 100nasobne hezci a vykonejsi nez klasickej vysuv, ale je to otazka spis vkusu...
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    RASTARD77: a ještě jedna poznámka k tomuhle, chápu, že prostor asi nic moc, ale co třeba:
    - zrušit tu bílou řadu skříní a dát tam jednu část linky
    - další nechat podél bočních stěn k té zkosené (část se sporákem nechat v jedné rovině - neuskakovat)
    - bílou stěnu napasovat do toho zkoseného prostoru
    - zrušit červený pult a jídelní pult
    - přidat jídelní stůl do prostoru (bude pořád překážet, ale aspoň se bude dát obíhat z obou stran)

je mi jasné, že přesunutím bílé stěny se ubere na úložných prostorech, ale zase nepředpokládám, že by jich investor potřeboval tolik na úkor použitelnosti kuchyně
    (hodně by pomohl půdorys a rozměry, třeba bych zjistil, že jsem napsal úplnou bllbost a je tam místa habakuk, nebo naopak:-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    já mám jeden dotaz, to opravdu chtějí zákazníci takové výrazné digestoře? nebo se to prodejcům nechce dělat/navrhovat?
    mně všechny přijdou jako hrozná kráva a např. u té žlutozelené kuchyně mi přijde, že kdyby se protáhly ty horní skříňky o jednu a digestoř se udělala vestavná, tak by to vypadalo mnohem lépe
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    Misssunny: ok je to lepsi .)
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    jo co se tyce toho mycaku je to spatny ale protor nic lepsiho nedovoli
    RASTARD77
    RASTARD77 --- ---
    oki zkusim si to vyrendrovat a uvidim
    dik za pripominky
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    RASTARD77: v ty cevrveny bych zrusila nohy u zadnich vysokych bilych skrinek, dala tam normalne listu:) a neni tam nejak divne moc materialu (sklo jen na jedne skrince nahore je zbytecny?) sladila bych to se zbytkem. a ten mycak uplne mimo je fakt silenej, pri predstave ze budu slejvat spagety a pobezim pres pul pokoje s prekazkama, je fakt horor:)

RASTARD77: Proc takovych druhu svitidel?

RASTARD77: ty balonky se tlucou s motivem lustru, dala bych tam neco jemnejsiho, do fialova? aby se jeste vis oddelily ty dve zony:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    WWERA: že by byly levnější? :-)
    zkusím, dík za tip
    WWERA
    WWERA --- ---
    HORKY_KAFE: skus optimal design
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    potřebuju od vás poradit
    shaním domů koberec, chtěl bych nějaký "kokosák" (nebo z jinýho sisálu/trávy) a hrozně se mi líbí koberce od Ruckstuhlu, ale fakt na ně nemám
    nevíte o nějaký levnější (a stále přírodní) variantě?
    Ikea sice pár podobných koberců má, ale po těch se nedá moc chodit bosýma nohama (aspoň ne městský frajírci, který by na strništi umřeli)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam