úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DESPERADO123
reference:
+2
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
dobrých : 1 inzerát
Daruji : 1 inzerát
nabízím
Daruji štěně do dobrých rukou
Ahoj. Jmenuji se Sumo, ale určitě se dohodnem i na jiném jméně. Je mi necelých 9 týdnů a tak jsem si řekl, že je ideální čas si hledat páníčky na celý život. Paní veterinářka, u které se mi i přes očkování hrozně líbilo říkala, že v dospělosti budu středně velký až větší. Zhruba 25-30 kg. Miminka je kříženka bulteriéra a německého ovčáka, otec kříženec většího vzrůstu. Vypadá to, že ale rostu nejvíc do podoby ovčáka. Na jejich poměry, ale budu asi menší.
Jako každé štěně se začínám učit základním věcem co by správný profík měl umět, ale jsem velice chytrý, takže to bude hračka. Zatím jsem se naučil chodit po jídle ven, kde udělám vše potřebné, proběhnu se a hurá do pelíšku. Taky zvládám chodit na vodítku a i bez něj se držím mamince a páníčkovi "za zadkem". Všechny ty divný věci tam venku mě trochu děsí, ale rozhodně nejsem srab. Mám rád i ostatní psíky, zatím spíše ty menší, ale s velkými to pujde časem také. Hrozně rád mám pozornost lidí, ostatně v tomhle jsem po mamince, která je taky absolutně nekonfliktní. Nyní bydlím v bytě, ale určitě bych si zvykl i na domek se zahradou.
Scháním proto páníčka/páníčky ne celý život, který se mi budou věnovat, chodit se mnou na procházky a tak. Zato jim slibuji vše co mám - moji lásku.
Tak pac a ozvěte se. :-)
Sumo.
e-mail: rudlacernej@riseup.net
mobil: 774026137
HNDZCK
---
---
9:40:43 22.9.2013
<<
<
>
>>