• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MARECEK: mě taky. to bude tím výpadkem který už mě začíná dost srát :-(
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    btw. nevim jestli je to tim vypadkem (ze by se telefon snazil nejak naprazdno komunikovat a vic pouzival data) ale strasne mi za posledni 2 dny narostla spotreba...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    BARUNKA: druhej? to me uz treti...
    EFESH
    EFESH --- ---
    tady v nemecku nic, jak cechy?
    Telefony Blackberry od firmy RIM postihl výpadek v Evropě, Americe i Asii - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/prace/clanek.phtml?id=717303
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Takze uz druhy den mi na BB nefunguje odesilani a prijimani dat a zajimalo by me kdy to hodlaji spravit :( Jinak musim rict,ze BB mam hrozne rada - asi nejvetsi plus jsou tlacitka a jednoduchost,ale posledniho pul roku mam s moji BB neustale nejaky problemy takze jdu asi do novyho iPhone protoze me to uz nebavi :(
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MUI: dobra volba :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    POLOVI: jo, mas pravdu v tom, ze oficialni portace androidu jsou. Ale to je, bohuzel, jen holy fakt. :) Zadnej vyrobce telefonu tomu neda dost casu na testy a odladeni tak, aby to treba chodilo jak na BB, nebo iPhonech. V tomto mam nejradsi Sony Ericsson, kterej ma ted vcelku odladeny distribuce androidu.
    Ale ten linux zaklad a nadstavba na tom mi prijde jko opravdu hloupy reseni. Uz proto, ze nedostanes nic co by nedrhlo. Zkratka mne ten system domu nesmi. I napr. tablety, Samsung do nich cpe fakt silnej kov, alke i tak, pri srovnani napr. s odezvou iPadu je to az smesne kostrbaty. :) Pricemz nejsem vubec vyzvavacem Applu. Naopak spis ho, diky jeho diktature, nesnasim.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    NICTUKU: tohle docela resi neoficialni android rom ktere jsou vetsinou pripravene primo pro konkretni model, a linux a graficka nadstavba neni zas nejak velkej pruser sam o sobe zalezi na sestaveni viz napriklad QNX na playbooku coz nijak neomlouva to ze napriklad ovladani androidu a vedle postaveneho iphonu je nebe a dudy a to jsou iphony hw vetsinou dost niz stejne jako BB presne jak rikas sek sek cuk cuk uz vim k cemu mam 2x1.5GHz jadra abyhc z toho aspon zatelefonoval :D
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MUI: Vem to racionalne. Co je android? Linuxovy jadro a na tom teprve bezi android sam. Prvni pruser v podobe prodlev v rychlosti obecne. Pak je to obecnej system, kterej je nutny sice kompiloat na zelezo klasicky, ale porad je dost obecnej na to, aby nebyl naladenej poradne. Osobne jsem nevidel zadnej telefon, na kterym bezi android, aby to bylo cisty, bez cukani, uplne bez prodlev. Priklad: Samsung Galaxy S. Vykonnostne to byla svyho casu spicka, viz napr. Power VR grafika, ktera drtila veskerou konkurenci, vcetne nvidiackych chipu, ale i tak ten telefon porad semtam drhne. Zkratka android je obecnej system, ekvivalent widli na pc, a diky tomu nebude nikdy poradne naladenej snad na zadnej kov. Fakt jsem doposud nesahnul slovy ani na jeden androidi telefon, kterej byt semtam, ale nedrhne. :)

    Naopak, nevidel jsem zadny BB, ktery by kdy drhlo, nebo melo fatalni potize. Ale tohle ber s velkou rezervou. BB kov zase tolik neznam, abych soudil. Jen ty maly zkusenosti co mam s BB kovem, mi rikaj, ze je to lepsi volba nez android. A lidi kolem me to rikaj vsichni. Aspon ti co BB maji. Dedikovanej os ma v tomto fatalni vyhody.
    KRALLIK
    KRALLIK --- ---
    Zdravim,
    presel jsem z BB9000 na BB9800 a koukam po nejakejch zajimavejch aplikacich - nemate nekdo odzkouseny nejaky dobry hry na BB (krom copteru, fall downu atp. ;) ) - zkousim jeste sehnat nejakou navigaci - blizko tomu byly wisemaps - ale tam je navigace za casovej poplatek a to docela velkej - nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? ..
    prip. Vypada to, ze si nejspis koupim aplikaci Cachesense (geocaching) - neni tu nekdo, kdo by mi byl schopen rict, zda ta aplikace opravdu stoji za to? - prip jestli neexistuje nejaka jeji free alternativa

    neptal bych se jak dick, ale ten BB App store, je dost zmatenej a mam pocit, ze nektery data (jako treba rating aplikaci) si vycucava z prstu ..
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    DARUMA: ale jinak BB je super na tvé použití, akorát na focení je lepší foťák ale za dobrého světla jsem udělal i pár pěkných snímků s BB 9700 ;-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    DARUMA: z mojí drobné zkušenosti na čtení eBooku nic není. Já ale mám prohlížečku(čtečku) eknih takže jsem nic na ePub nehledal. Prostý text jistě problém není.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Chci si koupit novy mobil do 10000kc s klavesnici a slotem na mSD kartu. Prevazne na telefonovani,sms,emaily,net,cteni textu,poslech mp3 a obcas nejaka fotka.Je pro me BB?:-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MARECEK: jj, už mi nechodí maily :-D
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    neblbne vam zase bis?? chova se mi to uplne stejne jako vcera pri tom vypadku...
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MUI: chce to ty posledni verze mobilu a posleddni verzi OS a vetsinou to jede ok ale zabili to hardwarem a je fakt ze jeden mobil jde bez problemu jinej nepouzitelnej ale dneska uz bych do neho fakt nesel neskutecne to zazdili jako nokia meego
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    MUI: já teda byl dlouho na iOS, potom jsem zkoušel androida (naposledy desire necelý rok zpět) a v únoru jsem přešel na BB. iOS je super, teď když už má smysluplné notifikace, jenže to pořád nebylo ono. má to sice super appstore, funguje to, ale není to moc na práci.

    Android mi nikdy nevydržel dlouho. Pořád se v tom musí člověk hrabat a nastavovat. klávesnice naprd, baterie nevydrží...

    když jsem přešel k BB, tak jsem byl poprvé spokojen :)
    bohužel jsem teď musel zpět do iOS (kvuli firemnímu serveru) a dost mi to BB chybí. takže za mě odchod od BB ne :) a rozhodně ne k androidu :) samozřejmě tady neřeším aplikace od třetích stran, to už je potom o preferencích. Já jsem u BB musel něco oželet, ale nikdy mi to nepřišlo líto a nechybělo mi to.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MUI: jako muj nazor je ze to neni ten wow efekt jako pouzivat dotykove ovladani iphonu (to je proste to co dela iphone iphonem ne 2ghz procesory) nepusobi to tak stroze a pracovne jako blackberry je to proste takova kategorie do levnych telefonu kazdy si to znasilni graficky jinak ve vysledku vsechno vypada jak cinske napodobeniny iphonu nebo symbianu, udelas tam vsechno co na jinych platformach ale ten pocit z toho pouzivani je takovy nemastny neslany driv sem do neho vkladal vetsi nadeje. treba se ti to bude libit a vyhovovat ti to :) nebyt toho jak palm a ted i HP potopilo webOS doporucim ti spis to, je to peknej povedenej system ale budoucnoust nejista no
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    MUI: chce to si ho zkusit ale kdyz uz tak radsi koupit nejaky ne uplne lowend to dost odradi, kazdy z tech systemu ma svoje pro a proti zalezi na prioritach:)
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam