BLACKYT: Trošku mých postřehů ohledně BB. Pro tebe nemá BES žádné opodstatnění. Připadá bud BIS, nebo internet v mobilu nebo oboje, Vše má něco do sebe i proti. Já si pořídil Storma a k němu BIS....s ním můžeš normálně na internet jen něco nejde. Abys využila BB tak se připojuješ a stahuješ si aplikace z jejich obchodu AP WORLD najdeš tam asi vše co bys potřebovala ale není toho tolik jako třeba od Androida..ALE to co stáhneš FUNGUJE bez problémů. Pak jsem nevím proč usoudil,že AP WORLD má málo aplikací tak jsme si nechal vypnout BIS a zapnout normální internet...ale za týden jsem byl zase nazpět u BIS a už bych neměnil. Co je aspon pro mne veliká výhoda to je to že to vše pracuje spolehlivě a hlavně v reálném čase. To znamená, že když ti třeba někdo pošle mejlíka vidíš ho hned aniž by ses musela připojovat na net. Takhle funguje asi každá aplikace a je fuk kolik toho stáhneš je to za jedny peníze a bez omezení. I když jsou tam nějaké fígle aspon u O2 Takže pokud si pořídíš BIS musíš si nechat vypnout mobilní data jinak můžeš mít finanční problém. Některé aplikace dle sdělení O2 jdou mimo BIS a jsou zpoplatněny jako data a to je pálka....
Jsem v tomto naprostá lama ale už bych asi neměnil BB a BIS.....a že mám s čím porovnávat žena má Ifouna a tak se věčně štengrujeme co kdo má lepší :_))))
Ale popravdě u mne je BB Storm na prvním místě hlavně ovládáním a velikostí písma...to Ifon je proti tomu věc,kterou bych nechtěl...ale vše má své pro a proti :-)))