BATY: proc lamborghiny a ne ferari? je jedno jaky si vyberes hlave musi splnovat tvoje pozadavky.
Ja na BB infrastrukturu presel kvuli podobnosti se staryma palmama a hlavne kvuli ne a ne a neschopnosti vypustit jinak vyborny WebOS. roc u me BBtelefon? Nemam rad dotykove ovladani na psani, chci maximali moznou miru nastaveni a bezpecnosti, chci mensi telefon do ruky ne milimetrove placky co se mi blbe drzi, a taky mi maximalne vyhovuje organizace systemu a jeho moznosti (nikdy jsem nepochopil k cemu lidi kolem widows mobile(specialne hulan), android a windows phone potrebuji mit hlavni obrazovku plnou kontaktu akci v kalendari textu emailu a podobnych prkotin... ridim se tak trochu pravidly GTD a chci o vecech vedet az prijde cas ne se stale stresovat koukanim na ne)
Proc BB playbook? Libi se mi system a multitasking, libi se mi vykon, blackberry bridge a propojeni s telefonem, vyvojove nastroje a platformy a hlavne ho muzu nosit sebou cely den a pohodle ho vytahnout treba v metru to mi s 10" tabletem fakt nejde a ne ze sem se nesnazil :)