MADBANANA: zkousim co vymacknu z webworks na mobilu,pisu to v spine.js a zepto.js. Premyslel sem ze vyzkousim to jejich slabne BBUI.js ale je to tak hroznej paskvyl jquery ui zbytecneho js kodu ktery stejne nefunguje ze si z toho asi maximalne vezmu barvy a nejake obrazky at se s tim nemusim stvat.
A prusery zacly uz snahou ziskat sign klice nejdriv dosly jen 2 pak zas dosly spatne klice na ktere neslo pouzit zadane heslo napotreti se to povedlo teda(5 hodin v haji cekani a zkouseni). Pak jako bezpecnostni vec tam maj ze po kazdem overeni aplikace dostanes email no problem je ze co sem poprve podepsal tak mi ty emaily chodi do ted co pul minuty(od vcera do dneska cca 400 emailu takze filtr na email a rovnou do kose a naschle s bezpecnosti)
Dalsi problem s testovanim, riple je nejvetsi zlo co muze byt chova se naprosto jinak nez simulator nebo realne zarizeni takze vsrechno delam radsi pres konzoli a uz sem ho nepustil. Zkousel sem vytvorit jen aplikaci ktera zpoustela obsah ze servru to je zas problem ze to porad louduje neco a komunikuje a KESUJE! takze zmena dat zadna reakce a jede si svoje takze delete aplikace restart mobilu a zkusit vypnout kesovani. No kesovani sem zrusil ale i tak si obcas dela co chce a nezobrazi obsah i kdyz v DOMu je a podobne. Budu ted holt casteji buildovat a restartovat telefon ale usetri to hledani problemu kde nejsou.
Dalsi peklo viewport a jejich vysrani se na opravy neni mozne mit 100%height aby fungoval spravne v landscape (napr nema 480 ale 800px na vysku) takze kazde resize musim preskladavat vysky aby pasovalo vsechno. Bug je tam uz od verze OS6 snad hlaseny
dalsi vec k nasrani je ze po nekolika pusteni mi prestane chodit debug mod a nedostanu se na ty webkit nastroje takze zas smazat restart nainstalovat nanovo.
Jako byl jsem vcera celkem sprostej nez sem si tim prosel :D