• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    BING: od Vodafone je BIS zadarmo k datovému tarifu, takže to jen aktivuj v samoobsluze a pohoda
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BING: Na BB10 BIS nepotrebujes, na starsi telefony je to lepsi, bez nej to jsou samy kompromisy :) Co mas za telefon?
    BING
    BING --- ---
    Zdravím, mám pár otázek.
    Mám tarif na míru od Vodafonu. Půjde mi v Blackberry net, pokud si nastavím v samoobsluze? nebo potřebuju BIS? jde mi jen o klasické aplikace : mapy, facebook, gmail, jizdnirady atd.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Nemáte někdo nefunkční, nejlépe utopený BB Curve 8520, který nemá rozpadlé gumové části po obvodu?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Blackberry dostal nejvetsi objednavku ve sve historii na 1mio ks telefonu s BB10.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Nevím jestli to náhodou není někdo z vás, ale tenhle člověk (Tomáš Hubálek) je telefonní vývojář a často mívá i různé posty o BB. Nejsa vývojář nedokážu posoudit jak zajímavé to jsou věci. Myslím, že má na svědomí nějakou velmi populární aplikaci pro sledování stavu baterie.

    http://plus.google.com/104228058858941704434/posts
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: http://blackberryczech.cz/2013/vyvojarska-konference-blackberry-10-mini-jam-miri-do-prahy/ tam by se nějaký mohl ocitnout ;-) Pokud jsi vývojář, jinak tě to bavit nebude ;-) Leda že bys byl investor a chtěl sponzorovat nějakého vývojáře ;-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: Tak ja sel cestou Nokia 9110, Palm IIIx+telefon, Palm m500+telefon, Palm Tungsten T+Tel., T3+Tel., SonyClie TH55+Tel., Treo 600, Treo 650, Bold9000,9700,9900 a co se uzivatelskeho konfortu a aplikaci jsem pri prechodu Treo-BB sel o velky kus dolu. Dodneska to neumi to co palm, který bohuzel chcípnul na HW zaostalost a zastaralý OS.

    Dev Alpha C jsem v ruce neměl a asi hned tak mít nebudu :(
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: držel jsi v ruce Dev Alpha C? Používá se to stejně dobře jako Z10 resp. Dev Alpha B akorát to má permanentní klávesnici. Nemyslím že by u BB kašlali na klávesnici. To co provedli s dotykovou klávesnicí je pecka a HW klávesnice je pro spoustu lidí dobrá a nikdy neměla žádnou konkurenci. Na žádné platformě. Trochu ji šlapal na paty Palm který jsem měl. Tam to zas selhávalo na něčem jiném .-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: Já fotím s Nikonem FM2 ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: Q10 bez BIS je pro mě nepříjemnej problém. Znamená to minimálně 300měsíčně navíc než mě těď stojí data na BB. BB měním cca po dvou letech, většinou tak, že ho hodím do šuplíku, protože je zdevastovanej a koupím něco novýho. Systém v Z10 se mi libí, stejně jako Playbook se ovládá lépe než ostatní tablety, tak i Z10 je příjemnější než iOS nebo Android. Ale pokud bude Q10 prakticky jenom Z10 s permanentní klávesnicí nebude to přístroj pro mě.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: Akorát na Q10 narvou ten samej OS jako na Z10. Bojím se aby to nedopadlo jako qwerty android hybridy který jsou naprd.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: tak vážně ;), pokud v tom neměl nějakou super extra baterii tak ti nevěřím, už jsem měl všemožný androidy včetně Nexus 4 a žádný nevydrží den normálního užívání. Ani samsung galaxy xy ani Galaxy Note, ten je díky mega displeji na tom snad ještě o něco hůř. Teoreticky kdyby byl rozumnej android telefon který dá spolehlivě den mého používání, možná bych už BB neměl.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    EXCITE: pro nás co na telefonu pracujeme a tudíž hodně píšeme a málo fotíme a surfujeme po facebooku bude Q10 :-) Já jsem klidnej. Když si vypnu sítě, vydží mi telefon fotit týden. Nezkoušel jsem, nevím proč bych to dělal. To já když fotím tak jsem rád když mi Fujitsu X10(jak příznačné) vydrží dva dny :-D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MILAZAJICEK: Z10 samozřejmě nesměřuje na stavajicí spokojeny uživatele s QWERTY,ale cílí na mainstream a nasraný uživartele iPhonů, který je má vytáhnout ze sraček ve kterejch jejich bussines je.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MILAZAJICEK: Eh, ty trolle.. tamto je nejakej Galaxy nebo co, nevím přesně. každopádně ho dost, dost aktivně používal a po 3dnech jel domu s abterkou na 25%. mě chcípla 9360 po 1,5 dne a to o vikend nemam to synchro s mailem aktivni.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: ne proc? Psal jsi ye se samsungem kamos fotil tak srovnam vydrz pri foceni :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MILAZAJICEK: umí taky telefonovat?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EXCITE: ja mam Nikona a fotim s nim uz treti rok furt na jedny baterky.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SCHEEZE: klíd hele :) jen jsem se ptal.
    Kámoš má nějakýho vetsího samsunga, se kterým 3 dny furt neco fotil, samozřejmě furt zapnutej a pořád držel..takže si dělám takovej průzkum, co je z BB na trhu.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: to mas to samy jako proc si RIM(Blackberry) mysli ze kdyz jsem si koupil uz asi ctvrtej Qwerty smartphone od nich, tak zrejme touzím po iPhone a udelají Z10. OS měl nejinteligentnejsi GUI do petky, od ty doby se to jen zhorsuje.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MADBANANA: já se těším až na Q10 o Dev Alpha C jsem se ani nepřihlásil a počkám si až na ten finální, ten bakeliťák mě moc nebere a OS si otestuji na PlayBooku až bude ofiko :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam