• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    MILAZAJICEK: mam sice Q10, ale je to stejny system, ze... od posledni aktualizace se mi nyxdroid odmita pripojovat :-( "stala se nejaka chyba..."
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BBAN4N: nyxdroid tam běží. Jako i další android aplikace.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    ahoj, jede nyxdroid na Passportu prosim vas? premyslim ze si koupim z druhy ruky i pres to ze nepodporuje facebook, messenger atd., ale alternativní aplikace by měly jet (Facebook10 atd. a nakej messenger, ne?). Když to bude na prd, tak aspoň nebudu tolik na FB a Messengeru :D ten telefon se mi libi leta a za 3000 to je pecka, ale furt mam dilema kvuli aplikacim..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    FIELDMAN: doufam, ze muj nechce do Stetske papirny...
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    RAINBOF: To se ti telefon snaží naznačit, kam chce... do ústavu v Bohnicích.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TLOUDEV: me se to taky stalo v okoli bohnic. displej reagoval ale neslo to zvednout. kolega tvrdil ze za to muze zabezpeceni. o par mesicu opek u bohnic totez...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: tak problem opet "sam" zmizel, ale pricina jest neobjevena :-(
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    cus, mam promblem: chcipl mi na BB Q10 dotykac. zkousel jsem i takovy ty finty 3xrychle zmacknout power button (screen reader), ale neni to tim. po par hodinach se to "samo" spravilo, ale pote po dalsich cca 10ti hodinach opet dead. nejde ani prijmout hovor :-(
    setkal se s tim nekdo z vas? nejaky napad na reseni?
    jelikoz pouzivam Linuk, tak se (zatim marne) snazim zkompilovat barry (bo distribucni verze nejak nefunguje), abych si alespon precetl prisle SMS, ale nerad bych u tohoto stavu zustaval. Prijem hovoru si dokazu poresit pres BT handsfree (nastesti jsem si BT ve svetle chvilce zapnul). al jiste chapete, ze je to voser.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    nejde mi zaplatit aplikace z BB worldu. Operátor prý nepodporuje a dřív jsem normálně zapaltila vždycky ve vyúčtování...to je nějaká novinka a nebo to zase nejde jenom mně??
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    KODEXX: Funguje vubec Tor na tomdle setupu??
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    Cau,
    Mel bych lama dotaz.. funguje na blackberry chat.onion? Nedari se mi nainstalovat. Mam blackberry classic a posledni operacni system. Diky
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Na PRIVu mi Hub nesynchronizuje u Gmailu složku Drafts/Pošta k odeslání... ani mi to v nastavení nejde zakliknout (zešedlá položka). Můžete prosím někdo ověřit u sebe než začnu soptit?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Na q10 mi nejde budík. Na hlavní screen to nejde stahnout dolů a v menu nejde rozklik na časy.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    cus, na Q10 se mi po poslednim update sw (10.3.3.1435, OS 10.3.3.2163) nedari pripojit nyxdroidem.. mate nekdo podobnou zkusenost? existuje nejaky debugger pro bb aplikace, kterym by se dalo zjistit, jake systemove volani tuto chybu zpusobuje? (hlaska 'vyskytla se chyba... nic moc) dik
    BAAL
    BAAL --- ---
    BALOSH: Mam porad v supliku Classica po tom co jsem pred rokem odesel k jabku kdyby si chtel.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: ja neprozirave Q10 prodal a zustala mi Q5 jenze tam mi uz nestaci ten fotak, ale hlavne ten plast v ruce mi nesedi. Nojo jako to sou dve nejvetsi ztráty SAAB a BB10 OS :-D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Sry, myslel jsem Q10, ne Passporta. Jinak jablka jsou pro mě pořád fajn, ale BB10 je prostě systém, kterej měl největší potenciál.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: mam ted taky jablko ale nejak to proste neni ono a ty novy se mi taky nelibi uz. Kdyz chytnu do ruky BB10 sem hned doma. Nechces passportaprodat? :-D nabizim 3000,- protoze to je uz nepouzitelny zejo.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Mám ho doma, ale už ho nepoužívám. Zrovna co se týče foťáku, tak ten mi přišel jako poměrně povedenej, žádný problémy jsem nezaznamenal. Dneska už jedu na jablku, jinak messengery na Q10 byly jedna velká bída.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ahoj, po roce jsem vzal do provozu BB10 a uvedomil si jak moc dobrej ten OS je. Uz nejak nemam potrebu ruznych FB, IG, Messenger a vsechno ostatni staci mi web, mail tak premejslim o porizeni Passportu...

    Zajímá mě jestli ho tu ještě někdo má co foťák? Všude čtu problémy s ostřením ale to jsou recenze od startovní čáry... Má někdo?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: sice už mám taky bbm na droidu, ale jsme oba na wifi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam