• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tak hlavne aby pirati konecne uz odstranili strizlivy vodaky z rek... to je horsi problem nez stahovani serosu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jojo, je vidět, že zatímco já jsem dojmolog expert, jak sám uznáváš (ostatně trefil jsem se ve všem), ty jsi skutečně dojmolog amatér a trefil jsi houbeles:)

    No nic, omlouvám se ostatním, za mě by to asi takhle stačilo, nechám toho blbce zase spát. (musím se vypořádat s myšlenkou, že bych hrozně rád lidi zavíral do lágrů a poslal je kopat uran... to jsem o sobě nevěděl :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: mindracky tu mas tak akorat ty... viditelne dlouhodobe nedavas to, ze si nekdo dovoli slapnout do tve babovicky z pisku :-) A nejradsi bys vsechny oponenty, co si dovoli vyslovit nesouhlasny nazor pozaviral do lagru po vzoru komouskych soudruhu z padesatych let minuleho stoleti a nechal je tam kopat uran. Mel by ses ale uz konecne srovnat s tim, ze drzet hubu a krok se v tehle zemi uz peknych par let nemusi.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Njn, žes to u pirátů kdysi zkoušel, nedopadlo to a doteď z toho máš mindrák, tos tu na sebe ve slabší chvíli prásknul, to se tu ví :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: a ty vis, koho jsem kdy volil, ze vynasis sve zavery? :D Jo, jako dojmolog jses... expert :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já myslím, že je hlavně úplně fuk, co si myslí zapřísáhlý frustrovaný nevolič pirátů :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: na systemova zakonodarna reseni vladu nepotrebujes. Tim argumentovali i samotni Pirati, kdyz do cela Snemovny sami podporili borce z ANO...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jasne ony se ty systemovy reseni delaji behem pul roku navic ve stavu kdy neni vlada schopna,resp. spise nema zajem o koalicni spolupraci s kymkoli,nejradeji by drzela svych 100% ministerstvech, Velkeho sefa v cele akorat ji do toho obcas nekdo keca,tak se aspon musi snazit tvarit ze jako nejakou spolupraci jo...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: ale ono je fuk, co si myslis. Podstatny je program, a jeho realne nenaplnovani. K videni jsou pouze lacine a jednoduche populisticke usklebky, systemove reseni skutecnych problemu v nedohlednu. Ale chapu, ze nekterym jedincum staci ke stesti placatka rumu na kanoi... s tou se i na ty spatne kontrolovane dotace snadno zapomene :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ostatně proto je také jediná kritika ad hominem na téma "Všichni piráti mají tuhle logiku" "Všichni piráti mají tuhle morálku" "Všichni piráti dělají všechno takhle" a tak. Ještě chybí krádeže a komunismus. Nezapomínat!

    Už ani ti trollové nejsou co bývali, když se sami zvládnou třikrát střelit do nohy během pěti příspěvků.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: proste tradicni strana...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: zatimco chudinky Pirati maji problem s jakoukoliv kritikou cilenou na jejich hlavy ;-) A kdyz nemaji co rict k veci, zacnou kopat do osoby. Argumenty ad hominem jsou ale obecne brane jako nepripustne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: bartos zopakuje picu, protestni volici sokovani z toho, ze bartos sel oslavit prvni maj k bolsevikum, priste uz hlasy nenahazi a sance na porazeni hnuti ano se zmensi na velikost mensiho psajtrencovyho festivalku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak tohle je vcelku vzorový příklad. Objeví se tu nějaká pirátská zprávička. Přikvačí troll který je proti protože...ééé... vlastně....éééé... ha, piráti! Zkrátka do toho hned ze začátku nedává úplně srdíčko a neví proč je proti, ale je proti.

    Během pár příspěvků ale konečně nabere elán, spravedlivě se rozhořčí a začne klasicky motat páté přes deváté, rozjíždět hejty na vše a všechno a konečně to domatlá do vítězné myšlenkové konstrukce Piradskou logikou po vzoru Very Pohlove by se mely zrusit vsechny postihy! což je skutečně na medaili, RO nebo přesdržku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    To víš že jo, ty šmudlo.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: hlavne ze to vis ty :-) Ty bys jasal i kdyby Bartos zopakoval unor 1948.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jó lidi... ještě že DANYSEK ví, co je pro ně nejlepší. Normálně by se všem měly sebrat rozhodovací práva (lidi přece nemají brzdy) a za všechny by to měl šéfovat právě on. I ten parlament bych zrušil...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: kapsari taky chodi do nakupaku krast navzdory tomu, ze hrozi postihy... lidi prechazi na cervenou, i kdyz hrozi postihy... detem se prodava chlast, i kdyz za to hrozi postihy... lidi jezdej i za volantem ozrali, i kdyz za to hrozi postihy... kdyz to zobecnime, tak lidi delaj spoustu veci, hrozicim postihum navzdory. Piradskou logikou po vzoru Very Pohlove by se mely zrusit vsechny postihy!
    Jak uz jsem rekl - blizi se volby, takze do prdele volicum poleze ted kdekdo :-) Proti chlastu na vode vystupovali nejen zachranari, ale treba i vodni skauti. Lidi jaksi nemeli brzdy a Vltava byla spise plovouci likerkou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jak je vidět, tak podpora jde napříč stranami. pointa je, že na vodu se opravdu tak trochu jezdí chlastat, takže je absurdní, když za to hrozí postihy. ale hlavně na tom jde zobecnit, proč nejde politiku ponechat "odborníkům".
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: takovych je hromada. A ze se zacina zrovna chlastem... :-) Jako by nebyly dulezitejsi veci, co v podobne rovine otravuji zivot vic, nez riziko postihu za panaka na lodce... aneb kolik vodaku u nas je... zeano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam